New X-Bob Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Má-li někdo z vás zájem o nové Hamilton Khaki Oficer mechanical, zřejmě nejpozději v pátek budou dostupné v prodejně Details na Václavském náměstí v Praze nahoře. Jedná se o jeden z posledních kusů, co jsou vůbec dostupné (dovezli jeden kus na mou žádost prý asi ze 4 ks, co byly v CH vůbec k mání a jiné ani jinde v CZ či v EU prý nejsou). Měl jsem je zamluvené a složenou zálohu, ale zrušil jsem to. Je to mechanika s Unitasem, klenutý safír, hnědý řemen, diametr 44 mm. Cena je 12.750,-, výhodou by bylo je koupit v sobotu, budou se slevou 25% (dny Marianne a zamluvit si je třeba dnes. Připojuji obrázek, identický model, jen jiný typ řemenu. Třeba to někomu pomůže k výhodnému nákupu a k jedné z posledních možností. chtěl jsem vložit do vlákna co je kde ke koupi, ale nemůžu ho nalézt, ani fcí "hledání" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se