groula Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) to groula: Recenzi jsem četl a je dobrá, taky jsem si všiml že jsi někomu posílal návod... Mohl bych Tě taky požádat o jeden kousek v češtině? Dost by mi to zrychlilo postup. českej návod je ke stažení na mejch stránkách groula.org v sekci download. a pod recenzí v komentářích je i přímo www odkaz ps:teď sem si přečet že už si to našel :-) tak si je užívej sou to skvělý hodinky! Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem groula
fazer Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Jenom pro ilustraci obou variant.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gejza Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 ukazujú vertikálnu rýchlosť stúpania a klesania?
bobescz Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Ahoj prosímtě mužu tě poprosit o manuál v češtině na casio PRG-80 děkuji moc
tomthom Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Jaký je prosím rozdíl mezi PRG-80 a PRG-90? Hledal jsem na netu, ale moc jsem nepochodil....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se