Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, automat:-) U pilotek typu B-uhr vidim dilema ve dvou vecech. Maji mit centralni vterinovku a rucni natah. Pokud chces rucni natah Unitas se hodi vyborne. Nahlas pomalu tika, ma veliky prumer, je to sazka na jistotu. Za lidovou cenu. Ale s centralni vterinovkou je lehce nesezenes a cena je cca od 1000-1500eur. Pokud se vydas cestou jednudusi a to poridit Etu s centralni vterinovkou, pak je to vetsinou zase automat:-(

Zapeklita volba! Osobne bych radeji dal prednost rucnimu natahu - model s Unitasem. Jestli ti vadi pozornost davu jako me, pak s hubenou rukou zkus az budes strizlivej model 44mm. Netreba to prehanet. Pokud by hodinky prevazne lezeli na polici a slouzili k mazleni, sel bych do 47mm s poradne macatym rucne sitym remenem. Ale jit s tim do prace, na to bych se necejtil.

• po 2 týdnech...
Odesláno
http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic Tak a jsou doma, jsem naprosto nadšen :-) Moje první automaty :-) Jen pár otázek. Natahování jsem otočil asi desetkrát a od té doby je mám na ruce, netřeba dotahovat víc?? Otázka na kožený pásek? Změkne?:-) Určitě blbosti pro vás chronomaniaky, ale jsem naprostý laik co se musí zdokonalit :-) Jinak přístup chronoshopu podle mě bezchybný.
Odesláno
http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...44-mm-automatic Tak a jsou doma, jsem naprosto nadšen :-) Moje první automaty :-) Jen pár otázek. Natahování jsem otočil asi desetkrát a od té doby je mám na ruce, netřeba dotahovat víc?? Otázka na kožený pásek? Změkne?:-) Určitě blbosti pro vás chronomaniaky, ale jsem naprostý laik co se musí zdokonalit :-) Jinak přístup chronoshopu podle mě bezchybný.

:)

-10x stačí

-lehce změkne, bude to akorát. Řemenyu hodinek Steinhart osobně považuji za jedny znejpovedenějších

-vítej mezi "Steinhartisty"!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...