Sanches Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Zdravím vás pánové, bohužel jsem před nějakým tím pátkem zabrousil na tento web a zdůrazňuji bohužel :-)... (ale to asi všichni dobře znáte) Od té doby jsme neměl na ruce své staré quartzky a s napětím jsem čekal na svoje první automaty... a až dnes mi v poštovní schránce prosvítala výzva od čes. pošty o uložení zásilky. Jak blázen letim na poštu, cestou domů už pomalu škubu obaly a doma ... uf ta krása (co vám budu povídat :-) ) Sice mam toho do práce až nad hlavu ale už x hodin střídavě sleduju a posloucham svůj nový přírůstek... Z názvu už jste asi zjistili, že se jedná o X-windy od Hamiltonu a sice v červeném duchu s červeně obšitým silikonem (určitě všem dobře známé). Jediné co mě u těchto hodinek mrzí je malá sekundovka, s tím, že centrální funguje jako stopky... A tam směřuje můj (možná stupidní) dotaz... vzhledem k tomu, že jsem mechanický začátečník vás prosím o radu, zda může hodinkám nějak uškodit, pokud nechám stopky nonstop běžet a tím pádem si z centální udělám sekundovou ručičku... V poslední řadě jsem se chtěl podělit o pár info hledně nákupu - ten proběhl přes ebay a timeparadise a to naprosto v klidu a rychle, připlatil jsem si 10 $ za expresní dodání a za 10 dní od zaplacení je mam na ruce, takže paráda, navíc jako bonus potvrzenej mezinárodní záručák bez vyplněného data nákupu, takže můžu jen doporučit ! Díky za každou odpověď...
lastam Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 no tak gratulace, hlavne ze se zasilka nezakutalela nekam v poste!
Sanches Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 díky, ikdyž pár dnů - bylo to dlouhý čekání :-)
Návštěvník Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 (upraveno) díky, ikdyž pár dnů - bylo to dlouhý čekání :-) přečti si http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...nutý+chronograf Upraveno 17. září 2009 uživatelem Roman I.
Návštěvník Snow Odesláno 17. září 2009 Nahlásit Odesláno 17. září 2009 Vybral sis dobře, pěkná barevná kombinace jim sluší , znám. Ke stopkám, na fóru se kdysi psalo, že pro hodinky není nejlepší, aby měly pořád zapnuté stopky. Nejsem hodinář, takže Ti bohužel nemohu dát 100% informaci. Nicméně dala by se dohledat, zkus to. Když už nic jiného, budeš jim snižovat rezervu chodu. Nevím, jestli si budeš Hamiltony sundávat z ruky třeba před spaním nebo o víkendu. Pokud je budeš nosit na ruce pořád, já to tak dělám, může Ti být snižování rezervy chodu fuk. Ať Ti slouží, jsou to krásné a mohutné hodinky přesně podle mého gusta.
Sanches Odesláno 17. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2009 přečti si http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...nutý+chronograf Pokud by to pouze zkrátilo rezervu chodu, tak není problém, páč kromě spaní je asi pár měsíců z ruky nesundam (omluvte nadšení nováčků) :-))
LITE Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 někdo psal, že ve stopkách nejsou kameny v ložiskách, pak by to vadit mohlo...
MaxM Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 minule to v poradu v tv, na discovery o hodinkach zkousely a vysledek byl ze to hodinkam neprospiva tak nevim....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se