-iceman- Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Zdravim, jde mi o jedno, který Ebay je "nejvýhodnější"? Z pohledu dalšího placení (clo, daň, poštovný, atd.) Díky za info...
New Milis Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Zdravim, jde mi o jedno, který Ebay je "nejvýhodnější"? Z pohledu dalšího placení (clo, daň, poštovný, atd.) Díky za info... Osobně jsem toho určitě nejvíce nakoupil z ebay.com, tu výhodnost/ nevýhodnost si ale musíš porovnat sám. Obecně platí, že ze zásilek z Evropy se neplatí DPH, takže tu cenu můžeš považovat za konečnou. U ostatních zemí hrozí při objednání zboží nad nějakou částku uvalení DPH, takže je lepší s tím počítat. Clo jsem ještě nikdy z ničeho, co jsem deklaroval jako zboží pro osobní potřebu, neplatil.
ls8ls8 Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Clo z mechanickych hodinek je 4.5% z ceny, maximalne vsak 0.8?/ks. U jednoho kusu se jim to nevyplati vybirat. Viz. celni sazebnik 2009: http://www.cs.mfcr.cz/CmsGrc/Templates/Mai...uest&CHL=cs
abbot Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 (upraveno) Hele, chce to sledovat neustále kurzy a kontrolovat. Mně vylezly v poměru kvalita výkon nejlíp Britská (.co.uk) a amrická com, na americký je větší výběr a člověk tam sežene hodně věcí z hong kongu za neodolatelný ceny. Británie je zase dražší, ale má jiný výhody, jako jak už psal l new milis hrozí u dražších věcí daň/clo s tím spojené oplejtačky s celníkama a taky podstatně dražší náklady na dopravu a případně delší doba doručení. Británie je zase o něco dražší, ale má ceny dopravy za hubičku a i tou nejlevnější cestou, která se dá srovnat s našima vnitrostátníma cenama (pokud na tom prodávající nevydělává), zabere 3 dny (v pondělí pošle a ve středu máš na ruce). Taky zjistíš, různý věci jsou na různých částech světa jinak ceněný , takže po něčem může bejt v GB obrovskej zájem a tomuz bude odpovídat cena a v usa to může bejt zadarmo a naopak ... Upraveno 18. září 2009 uživatelem abbot
-iceman- Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Jde mi o nákup Hamilton X-Wind...
-iceman- Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 To už jsem se dočetl, že Timeparadise je osvědčenej na ebay.com, nejspíš budu kupovat od něj, akorát jsem nikdy přes ebay nenakupoval a nerad bych to nějak pokazil a tak se ptám, je tu nkdo kdo mi s tím poradil? Díky moc
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 To už jsem se dočetl, že Timeparadise je osvědčenej na ebay.com, nejspíš budu kupovat od něj, akorát jsem nikdy přes ebay nenakupoval a nerad bych to nějak pokazil a tak se ptám, je tu nkdo kdo mi s tím poradil? Díky moc Pevně věřím, že Ti někdo z kolegů pomůže, mě nikdy nenechali na holičkách.
-iceman- Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Přeci jen nejde o věc za pár korun... Měl bych mít všechno k tomu potřebné (acc na ebay.com a ověřenej paypal) akorát si nejsem jistou objednávkou a konečnou cenou, co všechno budu muset zaplatit krom ceny hodinek a poštovného...
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 (upraveno) Přeci jen nejde o věc za pár korun... Měl bych mít všechno k tomu potřebné (acc na ebay.com a ověřenej paypal) akorát si nejsem jistou objednávkou a konečnou cenou, co všechno budu muset zaplatit krom ceny hodinek a poštovného... Pokud nebudeš hazardér, tak si pojistíš hodinky nebo cokoliv jiného na plnou cenu. Tím pravděpodobně upoutáš pozornost a vystavíš se riziku nebo spíš povinnosti zaplatit DPH a to pokud nebudeš nakupovat z EU. Clo se nevybírá, je tak nízké, že se s ním nikdo netrápí. Jakou sis vybral barevnou variaci a jaký řemen nebo snad kov ? Jinak hodně zdaru kolego !!! Upraveno 19. září 2009 uživatelem Snow
-iceman- Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 No opravdu s tim nemám zkušenost, takže nevím co se vyplatí :-( Jinak váham mezi těmito a nevím zda na kaučuku nebo kovu: a
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Těžká rada, mně by se líbili černo červené. Kup si je v určitě v kombinaci S/S. Pokud by jsi zvolil pryž a později by jsi chtěl kov, zaplatil by si za něj lehce přes dva tisíce, kaučuk bude znatelně levnější.
-iceman- Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Mě se taky více líbí ta kombinace černo/červená, která se ale na kovu bohužel nedělá :-(
abbot Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Pokud budeš jakkoliv potřebovat pomoc/ poradit s nákupem na ebayi, tak mě bombarduj , udělám co bude v mých silách a nebudeš tu zdaleka první...
-iceman- Odesláno 19. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2009 OK, díky moc za ochotu, určo se ozvu...
B.F.G. Odesláno 19. září 2009 Nahlásit Odesláno 19. září 2009 Snowe, u nás je kaučuk za relativně podobnou cenu jako tah, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se