Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zdravim, jde mi o jedno, který Ebay je "nejvýhodnější"? Z pohledu dalšího placení (clo, daň, poštovný, atd.) Díky za info...

Osobně jsem toho určitě nejvíce nakoupil z ebay.com, tu výhodnost/ nevýhodnost si ale musíš porovnat sám. Obecně platí, že ze zásilek z Evropy se neplatí DPH, takže tu cenu můžeš považovat za konečnou. U ostatních zemí hrozí při objednání zboží nad nějakou částku uvalení DPH, takže je lepší s tím počítat. Clo jsem ještě nikdy z ničeho, co jsem deklaroval jako zboží pro osobní potřebu, neplatil.

Odesláno (upraveno)

Hele, chce to sledovat neustále kurzy a kontrolovat. Mně vylezly v poměru kvalita výkon nejlíp Britská (.co.uk) a amrická com, na americký je větší výběr a člověk tam sežene hodně věcí z hong kongu za neodolatelný ceny. Británie je zase dražší, ale má jiný výhody, jako jak už psal l new milis hrozí u dražších věcí daň/clo s tím spojené oplejtačky s celníkama a taky podstatně dražší náklady na dopravu a případně delší doba doručení. Británie je zase o něco dražší, ale má ceny dopravy za hubičku a i tou nejlevnější cestou, která se dá srovnat s našima vnitrostátníma cenama (pokud na tom prodávající nevydělává), zabere 3 dny (v pondělí pošle a ve středu máš na ruce). Taky zjistíš, různý věci jsou na různých částech světa jinak ceněný :), takže po něčem může bejt v GB obrovskej zájem a tomuz bude odpovídat cena a v usa to může bejt zadarmo a naopak ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno

To už jsem se dočetl, že Timeparadise je osvědčenej na ebay.com, nejspíš budu kupovat od něj, akorát jsem nikdy přes ebay nenakupoval a nerad bych to nějak pokazil a tak se ptám, je tu nkdo kdo mi s tím poradil? Díky moc

Návštěvník Snow
Odesláno
To už jsem se dočetl, že Timeparadise je osvědčenej na ebay.com, nejspíš budu kupovat od něj, akorát jsem nikdy přes ebay nenakupoval a nerad bych to nějak pokazil a tak se ptám, je tu nkdo kdo mi s tím poradil? Díky moc

Pevně věřím, že Ti někdo z kolegů pomůže, mě nikdy nenechali na holičkách.

Odesláno

Přeci jen nejde o věc za pár korun... Měl bych mít všechno k tomu potřebné (acc na ebay.com a ověřenej paypal) akorát si nejsem jistou objednávkou a konečnou cenou, co všechno budu muset zaplatit krom ceny hodinek a poštovného...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Přeci jen nejde o věc za pár korun... Měl bych mít všechno k tomu potřebné (acc na ebay.com a ověřenej paypal) akorát si nejsem jistou objednávkou a konečnou cenou, co všechno budu muset zaplatit krom ceny hodinek a poštovného...

Pokud nebudeš hazardér, tak si pojistíš hodinky nebo cokoliv jiného na plnou cenu. Tím pravděpodobně upoutáš pozornost a vystavíš se riziku nebo spíš povinnosti zaplatit DPH a to pokud nebudeš nakupovat z EU. Clo se nevybírá, je tak nízké, že se s ním nikdo netrápí.

Jakou sis vybral barevnou variaci a jaký řemen nebo snad kov ?

Jinak hodně zdaru kolego !!!

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

Těžká rada, mně by se líbili černo červené. Kup si je v určitě v kombinaci S/S. Pokud by jsi zvolil pryž a později by jsi chtěl kov, zaplatil by si za něj lehce přes dva tisíce, kaučuk bude znatelně levnější.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...