Přejít na obsah

TAG Heuer Calibre 16 Day Date

Pista

Doporučené příspěvky

Včera mi pod nos strčil mimoriadne ochotný a milý predavač AD Tag Heuer v Bratislave vraj nové Calibre 16 s označením DAY DATE. Sú trošku odlišné ako tie, ktoré sú uvádzané na oficiálnej internetovej stránke spoločnosti a v oficiálnom katalógu na roky 08/09 - Calibre 16. V čom je rozdiel: okienko / otvor (ospravedlňujem sa za "odborný terminus technicus") je doľava rozšírené o otvor pre "deň v týždni" a celé okienko/okienka je/sú kovovo orámované. Nad okienkami je oproti štandardnému vytlačenému (vytvorené potlačou) Calibre 16 logo TAG Heuer štrukturované (nalepené obdobne ako je to napríklad na novej sérii Grand Carrera, alebo štandardne na Link Automatic Calibre 6). Zaujímavá a podľa mňa vydarená zmena, ktorá osviežila tento nádherný chronograf. Prikladám fotografiu, ktorú som však "ulovil" medzi fejkami (snáď to nebude dôvod na zmazanie môjho príspevku), no oficiálne foto originálu som žiaľ nenašiel. Má niekto tieto časoplány, alebo sa taktiež niekomu veľmi páčia tak ako mne? V prípade, že som sem zavesil "haluz" a tento model je všeobecne známy už dávno, prosím ponížene o odpustenie. Zdraví Vás, Pišta.

post-5156-1253266353.jpg

Upraveno uživatelem Pista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...