Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvazuju, ze bych si rozsiril sbirku o nejake sportovni hodinky... 47mm B-Uhren nejsou na sport uplne to ono :).

Ale vsechny sportovni hodinky s tepem vypadaji jak digitalky za 5kc, jedine co jsem nasel cca normalni jsou tyto pumy - http://www.chrono.cz/panske-sportovni-hodi...lack-pu90011100

Mate na ne nekdo nejaky nazor? Pripadne neco konkurencniho? Cenova relace cca stejna, trosku mi tady vadi jenom 50m, to by hodinky na sport mohly zvladat vic.

Odesláno
Uvazuju, ze bych si rozsiril sbirku o nejake sportovni hodinky... 47mm B-Uhren nejsou na sport uplne to ono :).

Ale vsechny sportovni hodinky s tepem vypadaji jak digitalky za 5kc, jedine co jsem nasel cca normalni jsou tyto pumy - http://www.chrono.cz/panske-sportovni-hodi...lack-pu90011100

Mate na ne nekdo nejaky nazor? Pripadne neco konkurencniho? Cenova relace cca stejna, trosku mi tady vadi jenom 50m, to by hodinky na sport mohly zvladat vic.

Cau, nepises, na ktery sport presne shanis hodinky, ale pokud treba na behani, kolo nebo brusle, tak to muzu doporucit spis nez vylozene hodinky, takove mensi monstrum Garmin Forerunner 305 :) Nejsou to hodinky na noseni, jde o GPS na ruku, libovolne se k tomu da nosit hrudni pas na mereni tepu. Ale to asi nebude to, co shanis ty... Kazdopadne na opravdovou pohybovou aktivitu je tahle tool dokonala - i co se tyce vyhodnoceni aktivity. Ale jak rikam, prijit s tim nekam na ruce jen tak, tak to asi fakt ne ;) Urcite by ale nebyl nikdo, kdo by se tehle 'hodinek' nevsimnul ;)

t.

Odesláno

od garminu mam gps na kolo, dalsi na ruku nepotrebuju :)

planuju to na sporty jako kolo, posilka a chtel bych i plavani, ale to s temahle nejde...

sunnto neznam, podivam se, diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...