Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim nasiel som po dedovi hodinky. prosím o pomoc pri idendifikácii.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

dakujem

Odesláno
Není tam náhodou napsáno MOLNIJA?

neviem azbuku tak to ani precitat neviem, a tie ciselka vzadu co znamenaju? maju tie hodinky nejaku hodnotu? btw. su pokazne

Návštěvník Tada
Odesláno

Pěkné kapesní Molnia... Mám taky jedny, v krásném stavu, dají se vyladit na překvapující přesnost :)

Odesláno
:) takze do srotu, dik za pomoc

To nechápu, jsou přece po dědovi, ne? Tak proč do šrotu? Já mám po jednom dědovi Slava a po druhém Poljot, obé byly v žalostném stavu, ale dal jsem je vyčistit, seřídit a mám památku, kterou třeba jednou najde nebo dostane nějaký potomek po mně.

Odesláno (upraveno)

Chybí tam regulační ručka a vlásek je taky v prdeli.Koupím je za 99Kč na náhradní díly.Nebo mi je můžeš dát zadara.

Upraveno uživatelem haslermetra
  • po měsíci...
Odesláno
To nechápu, jsou přece po dědovi, ne? Tak proč do šrotu? Já mám po jednom dědovi Slava a po druhém Poljot, obé byly v žalostném stavu, ale dal jsem je vyčistit, seřídit a mám památku, kterou třeba jednou najde nebo dostane nějaký potomek po mně.

Dobrá mýšlenka,nevím proč každý vidí v hodinkách jenom peníze a ta podstata je úplně někde jinde. :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...