Drummer Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Konečně video na kterém je vidět jak se vyrábí naše orisky. Zvlášť kontrola mezer mezi ručkami mě dostala. Vybral jsem si dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Konečně video na kterém je vidět jak se vyrábí naše orisky. Zvlášť kontrola mezer mezi ručkami mě dostala. Vybral jsem si dobře. Možná budu za pitomce, ale ve Tvém příspěvku jsem odkaz na video nenašel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 Také bych poprosil o odkaz, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2009 http://www.oris.ch/news/news_detail.aspx?l...amp;id_news=163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 http://www.oris.ch/news/news_detail.aspx?l...amp;id_news=163 Díky...jak jsem to mohl na stránkách Orisu přehlídnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Videozáznamy na webech z dílen jsou stále populárnější. Řekl bych, že začíná jít o nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Videozáznamy na webech z dílen jsou stále populárnější. Řekl bych, že začíná jít o nutnost. Příjemná nutnost, alespoň se můžem kouknout dovnítř...do zajímavého prostředí, kde se rodí ty nádherný mnohdy nedostupný a komplikovaný mikromašinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 (upraveno) Automatizace montáže postupuje takovým tempem,že za pár let u toho nebude muset sedět uhrenmacher,ale postačí cvičený šimpanz za stravu. Upraveno 14. října 2009 uživatelem haslermetra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se