Ghill Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Kamile v pohode nema problema. Sve jesto u reda.
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Ghill napsal: Sve jesto u reda. Co to znamená, je to srbochorvatsky? Kamil napsal: ... i když k dokonalosti jim chybí černá datumka, řekl bych. Tady už mi nevadí (jenže jsou krapet dražší ):
Ghill Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Hej. To som sa naucil na jednej misii. Neima problema. kako imas curu a kako imas rakiju, sve jesto u reda. Nic neni problem. Ked mas zensku a chlast, vsetko je v poriadku. U mna skoro vyhrali tie moonhapse, tieto chronography az tak nie. Ale nakoniec som si uvedomil, ze mam najradsej cisty, nicim neporuseny dial. A to ti vravim, ze to uvedomenie chvilu trvalo Hlavne ked mas babu co sa jej pacia subcifernicky a ukecava ta. )) Kamil napsal: Co to znamená, je to srbochorvatsky? Tady už mi nevadí (jenže jsou krapet dražší ):
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Ghill napsal: U mna skoro vyhrali tie moonhapse...Myslíš tyhle? Tak to byla těžká volba. Když mluvíš o čistém ciferníku, hodně se mi líbí AP Royal Oak.
Ghill Odesláno 24. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Hej tie. Ale povedal som si, ze raz ked budem velky, tak este stale budu existovat v bielom (ruzovom) zlate na kozi ako druhe do paru. AP sa zdevalvoval tymi Survivaldamnmuthafu@kalimitedultraspecialoneofthakindedition ze som tym smerom nesiel, Kamil napsal: Myslíš tyhle? Tak to byla těžká volba. Když mluvíš o čistém ciferníku, hodně se mi líbí AP Royal Oak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se