tomas80 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Zdravim Vas, nasel jsem na internetu jedny diversky automaty, ktere bych si celkem rad poridil, jde o Kronsegler Taucher Automatik. Znacka mi bohuzel nic nerika a nenasel jsem ani temer zadne reference nebo zkusenosti, proto by me zajimalo, zda ma s tohuo znackou nekdo zkusenost. Na netu jsem ji nasel casto ve spojeni s Glashütte... Diky za kazdou radu! Muj tip na koupi: http://www.time-line24.de/artikel_detail_3...t2_schwarz.html
sibirnaya Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=kronsegler
tomas80 Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...p;hl=kronsegler Super diky! Hledal jsem tady n aforu ocividne spatne
miramax Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 od fofraka jsem je koupil ja. hodinky jsou podle me dobre, za ty penize dokonce vyborne. nosi se velmi velmi pohodlne, byt nemam zadnou velkou tlapu, nevypadaji blbe nebo nepatricne, protoze maji cernou lunetu a ta je opticky zmensuje. cas se odecita vyborne, cervena minutovka je zajimavym ozivenim a celkove jsou to moje v podstate nejoblibenejsi casual hodinky zpracovani za tu cenu na super urovni, presnost jsem nemeril, ale prijde mi stejna jako u carrer, luminiscence neni zadny zazrak, to odpovida cene. Muzu jedine doporucit a jsou to jedny z hodinek, se kteryma se v dohledne dobe nehodlam loucit
tomas80 Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2009 od fofraka jsem je koupil ja. hodinky jsou podle me dobre, za ty penize dokonce vyborne. nosi se velmi velmi pohodlne, byt nemam zadnou velkou tlapu, nevypadaji blbe nebo nepatricne, protoze maji cernou lunetu a ta je opticky zmensuje. cas se odecita vyborne, cervena minutovka je zajimavym ozivenim a celkove jsou to moje v podstate nejoblibenejsi casual hodinky zpracovani za tu cenu na super urovni, presnost jsem nemeril, ale prijde mi stejna jako u carrer, luminiscence neni zadny zazrak, to odpovida cene. Muzu jedine doporucit a jsou to jedny z hodinek, se kteryma se v dohledne dobe nehodlam loucit Diky za doporuceni. Neco takoveho me zajimalo. Rozhlizel jsem se po automatech s tritiem, ale asi si nakonec preci jen objednam nejake bez tritia. Kronsegler je krome Monster muj favorit, ale nejak se porad nemuzu rozhodnout, ktere z nich.... Rad bych klonecne hodinky, ktere bych se nemusel bat vzit nekam k vode, do bazenu, na kolo nebo pri behani, at kvuli cene nebo ze by to nevydrzely. A musi to byt automaty, po mych prvnich zkusenostech a po prechodu z quartzek je to najednou nejak moje priorita ... ten chronomag me docista zblbnul... Jeste jednou dik! t.
fofrak Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 od fofraka jsem je koupil ja. hodinky jsou podle me dobre, za ty penize dokonce vyborne. nosi se velmi velmi pohodlne, byt nemam zadnou velkou tlapu, nevypadaji blbe nebo nepatricne, protoze maji cernou lunetu a ta je opticky zmensuje. cas se odecita vyborne, cervena minutovka je zajimavym ozivenim a celkove jsou to moje v podstate nejoblibenejsi casual hodinky zpracovani za tu cenu na super urovni, presnost jsem nemeril, ale prijde mi stejna jako u carrer, luminiscence neni zadny zazrak, to odpovida cene. Muzu jedine doporucit a jsou to jedny z hodinek, se kteryma se v dohledne dobe nehodlam loucit Jsem potěšen, že novému majiteli dobře slouží jako univerzální časomíra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se