Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mám záujem. Zhruba polovica februára by mi vyhovovala.

Predbežný zoznam:

1. martin1974

Ak máte chuť, pridajte sa. Niečo v Košiciach zorganizujeme.

Upraveno uživatelem martin1974
Odesláno

5 ludi za 3-4 hodiny... dobry ohlas, a to som sa len tak nevinne opytal :D

Potom postupne s vyjasnovanim datumu by bolo treba aj zaistit miesto a podobne, ale to uz hadam nejako domaci zariadia (cortes1990 vyzeral byt taky iniciativny :))

a mam este taku teoreticku podotazku - v porovnani s Vasimi hodinkovymi flotilami som ja len vetchy rybar na polorozpadnutej plti a s mechanickymi hodinkami este len zacinam. Neprekaza, ak budem viac-menej pozorovatel a hltac informacii? Rad si o hodinkach pokecam so skusenymi clenmi, no ja sam sa zatial nemam cim pochvalit. :crying_anim:

Odesláno (upraveno)

Ďakujem páni, takže:

Predbežný zoznam:

1. martin1974

2. cortes1990

3. netvor

4. daeriel

Ani som to nestihol dopísať a už editujem. :speak_cool: Dúfam, že to dotiahneme aspoň na 5.

to daeriel - v pohode, podstatný je záujem, nie "flotila"...

Upraveno uživatelem martin1974
Odesláno (upraveno)

Myslim ze pivareň Golem bude kazdemu vyhovovat.... nefajci sa tam a pivo je skvele a za dobru cenu...

alebo aj do cabinetu by sme mohli ist :)

a s datumom by sme sa mohli prisposobit Ghillovy.... ak donesie svoje AAA1 class kusky tak to teda bude "podívaná" :D

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno
Ďakujem páni, takže:

Predbežný zoznam:

1. martin1974

2. cortes1990

3. netvor

4. daeriel

5.pykof

Ani som to nestihol dopísať a už editujem. :speak_cool: Dúfam, že to dotiahneme aspoň na 5.

to daeriel - v pohode, podstatný je záujem, nie "flotila"...

Takže rád by som sa pozrel aj ja, ale prosím o ohlásenie termínu a miesta na môj email, nakoľko neblúdim stále po fóre a som časovo dosť vyťažený, no prispôsobím sa a snáď niečo málo prinesiem ukázať z histórie , i keď nie som veľký zberataľ, no myslím si , že Vás to môže zaujať.

• po 2 týdnech...
Odesláno

doba uz pokrocila, februar zaklopal na dvere (teda.. nielen zaklopal, ale aj prisiel :))

ako to teda vyzera s tymto vychodnarskym zrazom?

vies uz Ghill, kedy budes v KE?

pridava sa niekto do zostavy? alebo naopak vypadava?

mozno by to uz chcelo pomalu konkretizaciu casu, miesta, sposobu a priciny :)

ja len tak nenapadne nadhadzujem B)

Odesláno

Caute chlapci,

zraz je dobry napad, mam to do Kosic 50 km, februar je ok, ale pre mna len druhy alebo stvrty tyzden, v ostatne mam cez vikend skolenie, s ktoreho sa neviem nijako uvolnit, popripade piatky by som sa vedel uvolnit, tak si pockam ako sa dohodneme...

Odesláno

Chlapi sorry, ale vychod sa odklada az na marec, prvy marcovy tyzden. Takze si dajte bezo mna predkolo. Postnite sem nejake fotky zo stretnutia, nech viem na co sa mam tesit. :) Ja sa ozvem ked to bude realne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...