Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

12.2. je ok, len prosim upresnime si hodinu, nech si vyberiem dovolenku,snad ma sefka pusti...sobota by mozno bola idealna

Odesláno

12.2. u mna v pohode. Mam sice este vecer skolu, ale (ak mi budu spoje z Presova do Kosic naklonene) tak okolo siedmej vecer by som mohol byt v KE.

Podnik- v podstate mi je to jedno, len nech ma tam nikto nezapichne :) ako uz Cortes1990 spominal Cabinet, Golem, Kamelot.. prisposobim sa domacim B)

Odesláno

Som aj za piatok aj za sobotu, dovolenka bude a v KE budem tak okolo 17hod, tak sa trochu rozhybme, nech mame zraz aj my vychodniari

Odesláno

v piatok mozem od 19tej, sobotu od nejakej 16tej .. nemusim byt od zaciatku, nemusim byt do konca, prisposobim sa, tesim sa, len to nejako spravme, ked si Pato dokonca kvoli tomu zobral dovolenku :)

Odesláno

V Piatok odchádzam na Donovaly, vrátim sa až v Nedeľu večer. :( Od pondelka som k dispozícii. Neviem, kto zatiaľ potvrdil účasť - Cortes, Pato, Daeriel? Pykof, netvor - nepotvrdili a Ghillovi to vyhovuje 1. marcový týždeň. Nedáme to na ten marec?

Odesláno

Chalani nejak sa mi zhorsilo zdravie (nic vazne ale nieje to prijemne) cize asi nedojdem... ak to spravime na buduci tyzden tak mi bude vyhovovat kazdy den (mam prazdniny) ... no ale ak by ste sa predsalen niektory z vas zajtra ci v sobotu stretli mozno dojdem na jeden čaj ;)

Odesláno

Mam teiz videnie a je v nom taktiez prvy marcovy tyzden :thumbsup_anim: asi to bude najlepsie, tak termin uz mame uz len zladit cas a podnik

Odesláno

Prvý marcový týždeň mi vyhovuje. :) Známy je spolumajiteľ reštaurácie U kohúta. Dalo by sa to rezervovať, vzadu ju celkom fajn - mali by sme tam kľud.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak caute chlapci, trochu to ozivujem aby sa na ten nas zraz nezabudlo :toot: . Kazdemu vyhovoval prvy marcovy tyzden tak navrhujem piatok 5. marca popoludni az vecer. Najlepsie je dohodnut sa do stvrtka obedu, nech nam to opat nepadne den pred zrazom. Tak podme na to :cheers:

Odesláno

OK chlapci, tak zajtra, navrhujem zraz o 18:00 az 18:30hod v Goleme. Som rad ze nam to tentokrat vyslo.

Zoznam zaujemcov:

1. pato31681

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...