lastam Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Zdravím chronocvoci, zajímalo jestli někdo má zkušenosti s těmito hodinkami, tak sem tím... ...Jinak mi přijde že v těchto hodinkách bije naprosto stejnej stroj valjoux 7750, 25 šutrů, ale cena mezi oběma modely se značně v českých obchodech liší, hamiltony kolem 27000 a ty lacroixy za 46000(samozřejmě předražený jak prase), proto se ptám jestli je velký rozdíl v dílenském zpracování pouzdra atd..., taky za značku se platí... no a pak kde by se daly sehnat levněji krom známého ebaye bez velkého rizika a které byste doporučili spíše, díky za rady...
Návštěvník YPO Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 ML jsem měl v bílé na tahu a jsou bezvadný - kromě jedné vady a to že jsou dost vysoký (košile apod.) - každopádně budí zaslouženou pozornost
lastam Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 (upraveno) o tahu bych uvažoval v obou případech, že bych dokoupil, jinak přijde mi, že oboje hodinky jsou vysoký, no ještě se kouknout na ně live Upraveno 25. října 2009 uživatelem lastam
pavel23 Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Jsem pro ML, jsou super taky ponich pořád koukám, už se je viděl kolem 1000, dolarů.
PhoeniX Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 ML, neb mi přijdou celkově zajímavější.
lastam Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 (upraveno) Zajívavý jsou oboje... je to otázka vkusu, ale hlavně mě zajímá zpracování, jestli kvalita bude podobná nebo jedny vybočují a jsou lepší o dost... Upraveno 25. října 2009 uživatelem lastam
spiderer Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Uz jsem mel v ruce oboje a kvalita bych rekl ze bude zhruba na stejne urovni.. Vybiral bych bud podle vzhledu nebo podle toho kolik za ne chces dat, pripadne jejich kombinaci.. chybu neudelas ani jednema.. myslim, ze ti pomuze se na ne nekde podivat nazivo..
lastam Odesláno 25. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Uz jsem mel v ruce oboje a kvalita bych rekl ze bude zhruba na stejne urovni.. Vybiral bych bud podle vzhledu nebo podle toho kolik za ne chces dat, pripadne jejich kombinaci.. chybu neudelas ani jednema.. myslim, ze ti pomuze se na ne nekde podivat nazivo.. jj dik, mam to v planu se na ne kouknout...
ctenar Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Doporučuji Hamiltony. Mám je dva roky a stále naprostá spokojenost. Ale tohle je velmi - velmi subjektivní doporučení velmi - velmi - velmi spokojeného uživatele několikerých Hamiltonů. A taky jsou přehlednější (abych uvedl aspoň jeden věcný důvod).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se