warlordx Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 A už ich tam znovu majú... tiež si pri pohľade na ne škrabem hlavu či to nevyskúšam...
Bod Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Hm....skoro to vypadá,že měli poslední kousek.. Nene, poslední kousek mám na ruce já... Objednával jsem v podělí, dorazily v pátek, po 2 dnech zatím -4 sec.
kabi4 Odesláno 2. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Nene, poslední kousek mám na ruce já... Objednával jsem v podělí, dorazily v pátek, po 2 dnech zatím -4 sec. Tak gratuluju.....a co jim říkáš ? Mě osobně překvapil nejvíc řemen , jeho zpracování a masivnost....
Bod Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Tak gratuluju.....a co jim říkáš ? Mě osobně překvapil nejvíc řemen , jeho zpracování a masivnost.... Myslím že za tuhle cenu je řemen i hodinky bezkonkurenční - já jsem hlavně sháněl pilotky na mojí dětskou ruku a tyhle hodinky mi rozměrově naprosto vyhovují, akorát řemen je mi i na poslední dírku celkem volnej. Teď jsem koukal, že už jsou opravdu opět skladem.
kabi4 Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 No. co dodat. Vypadají fakt dobře... Vyzkoušej luminiscenci...osobně jsem byl překvapenej - od 22 hod vydržely krásně sví*** až do rána ..cca 7:00
BlackSteel Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 Pěkné, ale v tomhle případě měli nechat plné dýnko. Byť jsem jinak spíš příznivcem volného průhledu na strojek, tak zde při tak malinkém strojku v poměru k pouzdru, je tento průhled trošku degraduje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se