Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Hm....skoro to vypadá,že měli poslední kousek..

Nene, poslední kousek mám na ruce já... Objednával jsem v podělí, dorazily v pátek, po 2 dnech zatím -4 sec. :thumbsup_anim:

Odesláno
Nene, poslední kousek mám na ruce já... Objednával jsem v podělí, dorazily v pátek, po 2 dnech zatím -4 sec. :thumbsup_anim:

Tak gratuluju.....a co jim říkáš ? Mě osobně překvapil nejvíc řemen , jeho zpracování a masivnost....

Odesláno
Tak gratuluju.....a co jim říkáš ? Mě osobně překvapil nejvíc řemen , jeho zpracování a masivnost....

Myslím že za tuhle cenu je řemen i hodinky bezkonkurenční - já jsem hlavně sháněl pilotky na mojí dětskou ruku a tyhle hodinky mi rozměrově naprosto vyhovují, akorát řemen je mi i na poslední dírku celkem volnej. Teď jsem koukal, že už jsou opravdu opět skladem.

Odesláno

No. co dodat. Vypadají fakt dobře...

Vyzkoušej luminiscenci...osobně jsem byl překvapenej - od 22 hod vydržely krásně sví*** až do rána ..cca 7:00 B)

• po měsících...
Odesláno

Pěkné, ale v tomhle případě měli nechat plné dýnko. Byť jsem jinak spíš příznivcem volného průhledu na strojek, tak zde při tak malinkém strojku v poměru k pouzdru, je tento průhled trošku degraduje.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...