dizi Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak som konečne niečo nafotil, ale je to bez SW úpravy. Poradíte mi, čo všetko tam treba upraviť pomocou SW? Ako pozmeniť kompozíciu, je táto dobrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 dizi napsal: Poradíte mi, čo všetko tam treba upraviť pomocou SW? Ako pozmeniť kompozíciu, je táto dobrá? Tak to ti asi tazko dakto vysvetli. Kuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 v takových technických fotlách by byla dobrá o něco větší hloubka ostrosti, tedy, jdi do vyšších clon. Kompozice dobrá, asi bych zvýšil kontrast, aby to nebylo takové mdlé. Ale jinak dobrý, dávej další. A radši trochu podexponuj, abys neměl ty přepaly...... Všechno se to snadno říká, ale blbě dělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Tak, nový pokus. Podexponované, upravené v SW, pozmenená kompozícia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Noooo, to uz je lepsie. Krasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 jo, to už je lepší, ještě použij polarizák, dávej si pozor na odlesky skla. A ten kontrast jsem trochu vylepšil já. Určité přeostření, nevím, jestli foťákem, nebo pomocí SW jsem neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se