Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdedil jsem tyto hodinky po sve babicce a ta je mela od sveho otce. Znate nekdo vyrobce? Jsou svycarske? (napis maji FOREIGN)

Bohuzel pouze po natazeni tikaji ale nejdou. Lze je jeste opravit? Jestli ano, neporadite kde? Moc dekuji!

Odesláno

Bohuzel, znacka mi nic nerika, tipoval bych to na neco americkeho? Ale kdo vi? Kazdopadne vypadaji moc pekne a urcite bych zvazil jejich opravu a vycisteni ceferniku! Kazde hodinky jsou opravitelne, je to jen otazka ceny ;)

Tenhle styl kapesnich hodinek mam rad. Tipoval bych, ze budou mit i pekny dekorovany strojek. Nemas fotku?

Odesláno

Strojek by me take zajimal, ale podarilo se mi otevrit pouze predni "viko" se sklickem. Nechci do nich radeji moc rypat. Na kolik bys odhadoval to vycisteni, serizeni, opraveni?

Odesláno

Nevim. Zalezi jestli je pouzdro nikl nebo stribro, co je v tom za strojek, celkovy stav.. Po oprave bych tipoval cenu tak do 1000CZK. Po vycisteni ceferniku..zprovozneni a pokud opravdu maji dekorovany strojek, tak bys mozna dostal i vic? Ale taky mozna ne.. Znacka mi nic nerika a i jinak spolehlivy ebay mlci, takze to asi nebude nic specialniho a nebo naopak silena rarita :D Ale spis pocitej s tim prvnim..

Zkus nejakym ostrym nozel otevrit ten druhy kryt. Urcite je tam drazka, do ktere ten nuz pujde zasunout a pak staci lehce zapacit. Pokud na to nepujdes nejakym tupym nastrojem a nejsi uplne levy, tak je riziko poskozeni minimalni. Docela mne zajima ten strojek :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

ejo

Člen

E-mail Re: V hlavnej ulohe: hodinkyHovorí Vám niečo cibuláky zn. INTACT / pravdepodobne nemeckej,rakúskej alebo švajčiarskej výroby - celostrieborné / rok výroby približne 1 900. Našiel som to po pradedovi v šuflíku Čo to môže na trhu stáť? Díky. Ak nejaký záujemcovia , write!!!!!!!!§§

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...