Skeleton Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Zdedil jsem tyto hodinky po sve babicce a ta je mela od sveho otce. Znate nekdo vyrobce? Jsou svycarske? (napis maji FOREIGN) Bohuzel pouze po natazeni tikaji ale nejdou. Lze je jeste opravit? Jestli ano, neporadite kde? Moc dekuji!
odklizec Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Bohuzel, znacka mi nic nerika, tipoval bych to na neco americkeho? Ale kdo vi? Kazdopadne vypadaji moc pekne a urcite bych zvazil jejich opravu a vycisteni ceferniku! Kazde hodinky jsou opravitelne, je to jen otazka ceny Tenhle styl kapesnich hodinek mam rad. Tipoval bych, ze budou mit i pekny dekorovany strojek. Nemas fotku?
Skeleton Odesláno 21. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Strojek by me take zajimal, ale podarilo se mi otevrit pouze predni "viko" se sklickem. Nechci do nich radeji moc rypat. Na kolik bys odhadoval to vycisteni, serizeni, opraveni?
odklizec Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 To nemam vubec tuseni. To ti rekne az hodinar, kdyz zjisti co tomu je. Zkus napsat Mechanovi!
Skeleton Odesláno 21. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 A da se odhadnout cena? Jen abych tusil, jinak pro me maji hodnotu samozrejme uplne nekde jinde. Jsou to ty po pradedovi.
odklizec Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Nevim. Zalezi jestli je pouzdro nikl nebo stribro, co je v tom za strojek, celkovy stav.. Po oprave bych tipoval cenu tak do 1000CZK. Po vycisteni ceferniku..zprovozneni a pokud opravdu maji dekorovany strojek, tak bys mozna dostal i vic? Ale taky mozna ne.. Znacka mi nic nerika a i jinak spolehlivy ebay mlci, takze to asi nebude nic specialniho a nebo naopak silena rarita Ale spis pocitej s tim prvnim.. Zkus nejakym ostrym nozel otevrit ten druhy kryt. Urcite je tam drazka, do ktere ten nuz pujde zasunout a pak staci lehce zapacit. Pokud na to nepujdes nejakym tupym nastrojem a nejsi uplne levy, tak je riziko poskozeni minimalni. Docela mne zajima ten strojek
Skeleton Odesláno 21. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 ... fakt to nejde, nikde zadne vybrani, klouze to ... jde jen to predni.
odklizec Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 se moc bojis a nebo pouzivas blby nuz Tak aspon vyfot, jak to vypada pod tim vrchnim vickem.
ejo Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 ejo Člen Registrovaný: 04-09-2006 Příspěvky: 2 E-mail Re: V hlavnej ulohe: hodinkyHovorí Vám niečo cibuláky zn. INTACT / pravdepodobne nemeckej,rakúskej alebo švajčiarskej výroby - celostrieborné / rok výroby približne 1 900. Našiel som to po pradedovi v šuflíku Čo to môže na trhu stáť? Díky. Ak nejaký záujemcovia , write!!!!!!!!§§
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se