Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A helemese... :) Nicméně jsem na tom tak trochu podobně takže možná to stihneš... Navíc si nejsem jist tou PVD verzí...

Mrkni na ebay

treba tady

nebo tady

Pokud si s tim dáš trochu práce, tak se daj prodejci jeden pře druhýho ukecat i k nějaký slevě nebo bonusu... u bílejch sem odstal nabídku 400 usd včetně expresní dopravy a origo koženýho řemenu ...

Odesláno (upraveno)
A helemese... :) Nicméně jsem na tom tak trochu podobně takže možná to stihneš... Navíc si nejsem jist tou PVD verzí...

Vidíš to, toho PVD jsem si ani nevšiml. Na fotkách mi to připadalo jako ocel. To tedy musí být nějaká jiná PVD úprava než klasická černá... Líbí se mi, ale nepůjdu do toho. Časy jsou zlý a doma mám "poslední výstrahu před ostrou střelbou." ... :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno
V bílé jsou taky super :-) .

Máš je? :) Hele, docela by mě ale zajímal ten kousek od Ch. Warda co máš v podpisu - ne v rámci tohohle hledání ale obecně - jeho produkci sleduji a fandím mu, tenhle kousek se mi hodně líbil - koneckonců - v rámci nynějšího hledání zvažuji i jeho potápky...

Odesláno

Trasery nemám smile.gif . Wardy bych rád nafotil, ale je teď pořád tma. Pokusím se .

Odesláno

Tak že jsi to ty a máš hodně podobný vkus na hodinky, tak jsme se odvalil od PC :wheelchair: a vyfotil je :camera: .

post-1861-1259261745.jpg

post-1861-1259261761.jpg

Odesláno
S tou nepřehledností pilotek musím souhlasit - možná u velikosti 47mm je to jedno, ale u těch menších je ciferník opravdu samá čárka... Proto jsem se spíš klonil k nějakým nerobustním diverskám... Well-ův traser je moc fajn, akorát je nikdě nevidím k prodeji... :(

Nějaký Traser by měly mít tady a i jiný věci.

Odesláno
Tak že jsi to ty a máš hodně podobný vkus na hodinky, tak jsme se odvalil od PC :wheelchair: a vyfotil je :camera: .

Díky moc.. Hrozně rád bych si je prohlédl naživo... Wart v kombinaci s british racing green... Ty se Ti budou k MX5 hodit.. Paráda..

Kdybys někdy měl s nima cestu do prahy, ozvi se.. Jinak si budu muset udělat výlet do plzně... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...