Z. Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Well-ův traser je moc fajn, akorát je nikdě nevidím k prodeji... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&hl=Traser Fakt ne? Postuji s těžkým srdcem, protože sám si na ně myslím. Ale teď jsem "vyčerpán"... Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem Z.
Andreas.ks Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...0&hl=Traser Fakt ne? Postuji s těžkým srdcem, protože sám si na ně myslím. Ale teď jsem "vyčerpán"... A helemese... Nicméně jsem na tom tak trochu podobně takže možná to stihneš... Navíc si nejsem jist tou PVD verzí...
abbot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 A helemese... Nicméně jsem na tom tak trochu podobně takže možná to stihneš... Navíc si nejsem jist tou PVD verzí... Mrkni na ebay treba tady nebo tady Pokud si s tim dáš trochu práce, tak se daj prodejci jeden pře druhýho ukecat i k nějaký slevě nebo bonusu... u bílejch sem odstal nabídku 400 usd včetně expresní dopravy a origo koženýho řemenu ...
Z. Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) A helemese... Nicméně jsem na tom tak trochu podobně takže možná to stihneš... Navíc si nejsem jist tou PVD verzí... Vidíš to, toho PVD jsem si ani nevšiml. Na fotkách mi to připadalo jako ocel. To tedy musí být nějaká jiná PVD úprava než klasická černá... Líbí se mi, ale nepůjdu do toho. Časy jsou zlý a doma mám "poslední výstrahu před ostrou střelbou." ... Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem Z.
Andreas.ks Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 V bílé jsou taky super :-) . Máš je? Hele, docela by mě ale zajímal ten kousek od Ch. Warda co máš v podpisu - ne v rámci tohohle hledání ale obecně - jeho produkci sleduji a fandím mu, tenhle kousek se mi hodně líbil - koneckonců - v rámci nynějšího hledání zvažuji i jeho potápky...
Well Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Trasery nemám smile.gif . Wardy bych rád nafotil, ale je teď pořád tma. Pokusím se .
Well Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Tak že jsi to ty a máš hodně podobný vkus na hodinky, tak jsme se odvalil od PC a vyfotil je .
HB63 Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 S tou nepřehledností pilotek musím souhlasit - možná u velikosti 47mm je to jedno, ale u těch menších je ciferník opravdu samá čárka... Proto jsem se spíš klonil k nějakým nerobustním diverskám... Well-ův traser je moc fajn, akorát je nikdě nevidím k prodeji... Nějaký Traser by měly mít tady a i jiný věci.
Andreas.ks Odesláno 26. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Tak že jsi to ty a máš hodně podobný vkus na hodinky, tak jsme se odvalil od PC a vyfotil je . Díky moc.. Hrozně rád bych si je prohlédl naživo... Wart v kombinaci s british racing green... Ty se Ti budou k MX5 hodit.. Paráda.. Kdybys někdy měl s nima cestu do prahy, ozvi se.. Jinak si budu muset udělat výlet do plzně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se