Jay Doll Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Promiň Murphy, že vytahuju toto staré vlákno, ale zajímalo by mě, jak to dopadlo. Našly se nějaké z těch hodinek někde? A byli výrobci ochotní dodat nové etuje a záručáky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Ahoj, nic z lupu jsem nikde neobjevil. Zkusil jsem pár zastaváren, sem tam místní Aukro, ale nic. Šance byla od počátku malá.Etuje dodnes nemám, ale taky jsem je moc intenzivně nesháněl, hodinky neplánuji prodávat. Na TH Monaco to problém asi nebude, Zeetan nějaké má a možná se někdy objeví i něco tady. K těm limitkám QoS už etuji asi neseženu. Výrobce další nemá (nebo nechce poskytnout, což chápu) a sehnat jí asi nebude možné (viz. foto). Přes AD, kde jsem Omegy kupoval jsem od výrobce získal ten stříbrný certifikát s pořadovým číslem z l.e., dále mezinárodní garanční kartu a piktogram kartu. No nic, to je život, stejně si je hodlám nechat, už mají příběh.Dík za zájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Tak jednu etuji jsem náhodou objevil na eBay, aukce už ale skončila v srpnu, a to bez nabídek. Stav není bezvadný, přesto bych o ni moc stál. Zkouším ho kontaktovat, nicméně bych se rád zeptal místního osazenstva; nemáte s prodejcem nějakou zkušenost, nejste s ním v kontaktu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se