Karlitos Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Zdravím, jak si jistě dokážete zjistit,tak jsem tu absolutní nováček. Rád bych získal nějaké užitečné rady ohledně tohoto modelu hodinek (nevím, čím to je, ale hrozně se mi líbí) a také jestli je risk kupovat od někoho právě z (nebo přes) Thajska. Nějak nevím, co si mám o tom myslet, ebay jsem použil snad jen jednou a to už je docela doba tak nevím, jestli je to normální nebo jestli radši ruce pryč. Předem díky, za každý komentář, a kdyby se někdo rozpovídal o tomto modelu tak budu jen rád. Předem děkuji, Karlitos http://cgi.ebay.co.uk/1950S-OMEGA-SEAMASTE...=item56356aab2f Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Co se tyce nakupu z ebay od tohoto prodejce, nemusis mit obavy, nekolikery vintage hodinky jsem od nej jiz v minulosti kupoval a vzdy vse bylo v naprostem poradku Co se tyce konkretniho modelu hodinek - co by te zajimalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlitos Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 mno ...jak jsem to tak pochopil, tak je to model, kterej se vyrábí už hafo let - ale myslel jsem že seamaster jsou potápěčské hodinky, což mi k tomuhle vzhledu moc nesedí :-) (ale jak říkám, jsem v tomhle nováček, tak můj úsudek může bejt úplně vedle :-)). No a co bych chtěl vědět dál? ...sám nevim, třeba nějaký zajímavosti (to je taková moje úchylka vedět o tom co mě zajímá každou "kravinku") ...třeba kdo je nosil, jestli byl tenhle model nečím revoluční ve své době apod. No a třeba jestli se dělaj repliky, na který bych si měl dávat pozor :-) Předem díky, Karlitos P.S. Barney je COOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak ono, tohle nejsou potapecsky hodinky jako spis jedny z hodinek ktere ve sve dobe jiz byly vodotesne (aspon trochu ale tenkrat to bylo asi nadstandardni). Drivejsi styl vodotesnych hodinek takto vypadal a i kdyz dnes mezi masivnimi potapkami zapadnou, tak hodinky ti rozhodne ostudu neudelaji.. vintaznich omeg, podobnych jsem mel spousty a maji neco do sebe, strojek je nadherny, ze je na nej radost pohledet, pokud se vycisti a pripadne vyladi mohou byt hodinky i velmi presne Ke strojku Omega cal. 420 urcite na internetu nejake udaje, pripadne poradne fotky sezenes V dnesni dobe velkych hodinek muze byt pouze problemem/nezvykem mensi prumer pouzdra, ktery je u techto hodinek 32mm bez korunky, coz urcite stoji za zvazeni jestli ti nebudou pripadat male (idealne nekde vyzkouset podobnou velikost na ruce - dneska spise v kolekci damskych hodinek). Pokud by ti male pripadaly a planujes je na denni noseni tak bych se podival i na dalsi kousky bud od tohoto prodejce nebo od jinych, nebude problem sehnat podobne hodinky ve velikosti 34-37mm ktere uz budou urcite "nositelnejsi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlitos Odesláno 17. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak nad tou velikostí jsem vůbec nepřemýšlel, pravda je, že nejsem žádnej drobek :-). Takže asi budu muset koukat dál :-( Ale určitě tu s nima budu otravovat ...sám o tom vim minimum ale nějak mě to chylo v poslední době :-) Zatím moc díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se