Přejít na obsah

přesnost

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Jan M napsal:
Já jsem k tomu přistupil myslím správně. Fórum jsem si prošel (nemám ale čas ani chuť číst všechno).

Odpověď na to co mne zajímá jsem nenašel a tak jsem se zeptal.

A pokud se někomu něco nechce opakovat podesáté tak ať to nedělá. Já nechci nikoho otravovat.

Jan

Vlastně máš recht, všude okolo je dost ochotných, kteří to přečtou za tebe a na písknutí to předložej. :thumbsup_anim:

Návštěvník Jan M
Odesláno (upraveno)
  mechano napsal:
Vlastně máš recht, všude okolo je dost ochotných, kteří to přečtou za tebe a na písknutí to předložej. :thumbsup_anim:

V prvním příspěvku jsi psal:

"Možná proto se některým nechce, to opakovat po desáté."

Ale evidentně máš dost elánu rýpat minimálně podruhé. Nechápu tě. Mohl by jsi mi osvětlit o co ti jde?

Jestli tu vlákno o přesnosti kapesních hodinek je, tak jsi mě mohl hned v prvním příspěvku nasměrovat a nebo se mě nevšímat. Poučovat umí každý, poradit skoro nikdo.

Vzhledem k tomu, že se neznáme a ani nemám zájem Tě poznat tak je tohle moje poslední odpověď na tvé nevhodné poučování.

Jan

Upraveno uživatelem Jan M
Odesláno
  Jan M napsal:
V prvním příspěvku jsi psal:

"Možná proto se některým nechce, to opakovat po desáté."

Ale evidentně máš dost elánu rýpat minimálně podruhé. Nechápu tě. Mohl by jsi mi osvětlit o co ti jde?

Jestli tu vlákno o přesnosti kapesních hodinek je, tak jsi mě mohl hned v prvním příspěvku nasměrovat a nebo se mě nevšímat. Poučovat umí každý, poradit skoro nikdo.

Vzhledem k tomu, že se neznáme a ani nemám zájem Tě poznat tak je tohle moje poslední odpověď na tvé nevhodné poučování.

Jan

Taky u mě je to poslední kontakt s tebou. Chceš abych ti osvětlil o co mi jde. Tak tedy: chtěl jsem ti svými poznámkami naznačit, že způsob tvého jednání je nevhodný, já tomu říkám nestoudná drzost. Navíc na tak blbě položené otázky snad ani odpovědět nejde.

Tím končím se svým rýpáním a těším se, že už o tobě nikdy neuslyším. :wheelchair:

Odesláno
  Henry napsal:
Jak jsem slíbil, tak činím. Včera jsem byl u hodináře, své kapesní hodinky vyzvedl, vyslechl si přednášku, že nemám čekat zázraky, že je to laciný šunt..., natáhl, seřídil.... a po 24 hodinách se na ně podíval. A result? -9 minut :thumbsup_anim: Což ovšem vzhledem k jejich historii považuji za solidní výsledek. Chvilku počkám, než se všechno usadí a pak je začnu štelovat. Přece jen...jsou po náročné operaci "srdce" :-)

A tady je vlákno s detailem oněch hodinek.

Oni si sednou a dorovnáš, neboj. Nakonec to každodenní štelování je krásný obřad :angel:

Odesláno
  Jan M napsal:

Rozházel sis to s dvorním hodinářem chronomagu.Navrhuji ti tichou emigraci nebo sebevraždu.

Návštěvník Jan M
Odesláno (upraveno)
  haslermetra napsal:
Rozházel sis to s dvorním hodinářem chronomagu.Navrhuji ti tichou emigraci nebo sebevraždu.

Já vím.. Než jsem začal něco psát tak jsem to tady okukoval dost často rok a půl.

Vím že je váženým členem a že je asi machr přes hodinky. Ale nemám rád, když se do mě někdo koho neznám ve skutečnosti strefuje přes internet.

Mohli bychom to téma radši opustit? :whistle: Nechi se zapsat jako ten co přišel a hned se kolem něj čeřila voda.

Jan

Upraveno uživatelem Jan M
Návštěvník Jan M
Odesláno
  Henry napsal:
Jak jsem slíbil, tak činím. Včera jsem byl u hodináře, své kapesní hodinky vyzvedl, vyslechl si přednášku, že nemám čekat zázraky, že je to laciný šunt..., natáhl, seřídil.... a po 24 hodinách se na ně podíval. A result? -9 minut :thumbsup_anim: Což ovšem vzhledem k jejich historii považuji za solidní výsledek. Chvilku počkám, než se všechno usadí a pak je začnu štelovat. Přece jen...jsou po náročné operaci "srdce" :-)

A tady je vlákno s detailem oněch hodinek.

Devět minut je dost. Nicméně i můj dědeček a babička neběhají nejlépe a mám je moc rád :rolleyes:

Umím si představit že bych takové hodinky měl rád. Čas neměří nejlépe, ale pohrát si s nima a pokochat se je taky asi fajn.

Jan

Návštěvník Tada
Odesláno
  kibi napsal:
tak jí nečeř...? to i Tada měl mírnějsí vstup... :D

A přesto se stal legendou :D

Odesláno

Nazdar legendo, kdy uz si opravis tu hrubku??? Je to magnet na me oci! Nutis me to cist furt dokola :crybaby:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...