novaky Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) našel jsem je na ebay a celkem se mi líbily tak jsem progooglil co šlo abych se zorientoval v ceně - a,nikde nic -a než jsem se vrátil na ebay tak byly pryč (cca 950 ba) je možný, že je to nějakej vyběhlej model, ale že by nikde nebyl? pak už zbývá jenom fake ,ale že by i zeno? fake asi ne - prodejce má skoro100% z 9000 aukcí Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem novaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 (upraveno) Zeno Watch Basel Magellano Tricompax Automatic Chronograph Uvnitř je Valjoux 7750. Průměr 42,50mm. Pozor, sklíčko je pouze minerální, pokud se nepletu. Nové se pohybují kolem 800 - 900 EUR. Edit: vypadají dobře, díky té telemetrické stupnici evokují staré chronografy, tohle se Zenu docela povedlo. Upraveno 27. listopadu 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 27. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Zeno Watch Basel Magellano Tricompax Automatic Chronograph Uvnitř je Valjoux 7750. Průměr 42,50mm. Pozor, sklíčko je pouze minerální, pokud se nepletu. Nové se pohybují kolem 800 - 900 EUR. Edit: vypadají dobře, díky té telemetrické stupnici evokují staré chronografy, tohle se Zenu docela povedlo. dík, kdes to našel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 Co treba tady: http://www.chrono24.com/cz/zeno/1344742.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 dík, kdes to našel? Chrono24, ebay, různé internetové obchody... Ta lineární stupnice po obvodu je telemetrická (můžeš si třeba změřit, jak daleko se blýská), takže jsem zadal do vyhledávače Zeno Telemeter a odkazy začaly padat jeden za druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecbr Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 V kazdem pripade vypadaji jako Breitling. Ten model existuji na amazonu za 1350 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mocl Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Podobají se Breitlingům, souhlasím. Povedené hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Tak jenom doufam, ze tentokrat to budou treba talire, at se nam to hodi k tem priborum. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Je to hrůza, Mocl je jako neřízená střela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 na foto nie su skarede, ale nazivo nebudu velmi pekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se