francesko70 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) Založil jsem tohle vlákno, protože bych sem rád dal časem moje přírůstky. Zatím moje dosavadní švýcary Maurice Lacroix ML69. Strojek quartzový ETA 955-412. Safírové sklo atd. Kupované v roce 2002. Letos prošli přetěsněním a celkovou prohlídkou. Chtěl jsem tehdy chlapský hodinky a na první pohled jsem se zamiloval do těchto. Nejsem příliš dobrý fotograf, tak vemte za dobře alespoň těmito fotografiemi. Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem francesko70
petpel Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Založil jsem tohle vlákno, protože bych sem rád dal časem moje přírůstky. Zatím moje dosavadní švýcary Maurice Lacroix ML69. Strojek quartzový ETA 955-412. Safírové sklo atd. Kupované v roce 2002. Letos prošli přetěsněním a celkovou prohlídkou. Chtěl jsem tehdy chlapský hodinky a na první pohled jsem se zamiloval do těchto. Nějak nic nevidím????
philipmorris Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) no sou zajimavy, i kdyz nevim, nakolik je ten design chlapskej a nakolik metrosexualni Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem philipmorris
francesko70 Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Mnoo..ber to tak, že je to kus železa a že cítíš, že na ruce něco nosíš.
francesko70 Odesláno 29. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Nějak nic nevidím???? Jakto? Jestli to není tím, že jsem na upload použil ImageShack. Jinat mi fotka vložit nešla.
cody Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Mas to v JPG cca 200kB a to je v poho. To jit vlozit musi. Jak jsi to zkousel??
francesko70 Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 No normálně, pomocí "nahrát soubor" nebo tak nějak. Je to vždycky pod oknem na příspěvak. Je ale pravda, že fotky měly přes dvě mega. Tak jestli to nebylo tím. Nebo to neumím.. Ty to taky nevidíš? To je divný...
cody Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2009 Nevim to jiste, ale ty 2MB je asi max. limit fora. Zkus neco mensiho.
francesko70 Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Nejsem dobrej fotograf, ale dám sem alespoň tyto fotky. Ježíšek si řekl, že jsem hodnej kluk.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. se.bmprt.bmp
brett Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Hodinky chválím, některé ostatní propriety nikoli!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se