Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Fuj! Pizzu v Thajsku? Pravdou je, že když jsem se vrátil, jednu pizzu jsem si hned večer objednal. Nevím, kdy jsi tam byl, ale řeka nesmrděla a v období dešťů bych tam nejezdil.
Radek Hulán Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Byl jsem v Asii asi 10x, celkem by to dalo tak rok a půl, takže mám jisté zkušenosti Dát si občas pizzu či řízek v německé restauraci je fajn, pro změnu, i když 99% času člověk jí opravdu pálivou Tom Yum Kung a další místní dobroty, plus sushi (v Emporiu - restaurace Fuji - mi chutnalo nejvíc, i když tam bylo na místní poměry fakt draze). A řeka smrdí. Bohužel. Každý máme možná jinak citlivý čich, ale ono se stačí podívat, co do ní teče.. Rovněž tak systém kanalizace v Bangkoku je takový, že nezvládne větší příval vody, takže stačí pokud 3 dny více prší a brouzdáš se v tom po kolena v centru (bydlel jsem v apartmá v Asok Tower na Asok Road, kousek od Sukhumvitu, a voda tam byla). Stejně je lepší vyjet na jih k moři anebo na sever (Chiang Mai), zvláště na tom severu je to moc fajn a člověk si nepřipadá jako "walking ATM", zvláště když se naučí pár (stovek) slov thajsky.
Radek Hulán Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 PS: základem je místní Mekhong whiskey, zabíjí veškeré breberky a stojí pár Kč!
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Taky jsem tam už párkrát byl. Jasně, normálně tam bydlí a všechno teče do řeky. Ale stejně nijak zvlášť nesmrdí. To Labe u Ústí za komunistů bývalo horší.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 (upraveno) Ještě pár zajímavostí. .. kdyby někdo potřeboval v Bangkoku zastavárnu - všimněte si úroků (byly tam i hodinky, většinou zlaté, ale hodně staré a malé modely) .. tady bych měl obrázek pro Tadu .. když už jsme u těch žánrových jeden typický prodejní stánek na ulici .. a celá ulice .. další zakázané foto - pokud by někdo potřeboval jakýkoliv průkaz, stačí si přinést fotku a za pár minut je hotovo Upraveno 15. prosince 2009 uživatelem Kamil
bil Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2010 Kamile,super reportáž,pěkné fotky a určitě i zážitek na celý život jo a celkem parádní počteníčko,díky
Návštěvník Kamil Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Pár fotek jsem připravoval na tisk (teprve teď ), tak sem ještě přidám:Ranní rozvička v parku - cvičí i dámy v letech, přinesou si i vlastní magneťák.Tohle vypadalo, že ten taxikář je sám se synem a bydlí na ulici (viděl jsem je 3x na stejném místě během jednoho týdne).A tady se mi jen líbil stůl v zahradní restauraci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se