Přejít na obsah

Byly vaše Breitlingy v servisu?  

25 hlasů

1. 1. Byly va?e Breitlingy v servisu?

• Ano
      6
    • Ne
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

A.Seawolf, stáří jeden rok ( -2s ) bez problému. U toho servisu v poměru cena hodinek, cena servisu, u levnějších modelů jako mám já asi záleží na tom jaký máš k hodinkám vztah, pokud cena opravy ( cca 12tis) dělá cca 1/3 pořizovacích nákladů uvažoval bych o prodeji v aktuálním stavu a pořízení nových, někdo by si to určitě nechal opravit . Můj názor

Odesláno
  Alda napsal:
Snad každý hodinář ti řekne že jo, že ti tam ten olej vyschne. Byl by vůl, kdyby ti řekl ať přijdeš s hodinkama za 20 let. Můj názor je ten, že olej prostě za 5 let nevyschne. Ale nikomu ho nevnucuji, ať si každý dělá jak chce. Ať už je to jak chce, já půjdu servisovat hodinky, až si o to řeknou.

Tak teda nevím jestli je to přesně za pět let, ale olej tam vyschne. Takže v tom je tvůj názor špatnej. Jiná věc je, že ty hodinky můžou ještě dost dlouho po tom chodit. Některé součástky potom už ale trpí.

Souhlasím s tebou v tom, abys chodil servisovat, až si hodinky řeknou. (ve finále lepší kšeft) :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...