Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vie mi niekto poradit kde sa daju kupit za dobru cenu hodinky ORIS aviation a odporucat,ktory model je dobry za rozumnu cenu??

Odesláno

záleží jaký máš vkus

BC3 - jednoduchost, čistá krása - moje volba a nelituji, právě jsme je přezul z tahu na kůži a chrochtám

BC4 - zajímavý design, ale ne každému musí vyhovovat, mě se líbí moc

Big crown - velké rozdíly od původního retro stylu k současným modelům , obecně mě příjdou víc civilnější např. k všednímu nošení i k saku, taky bych si vybral

flight timer - sám si nedokážu odpovědět na tu "bradavici", trochu bych se toho bál

koupi přes FOOF můžu doporučit, super service, plná garance, ceny 2/3 proti ČR

hodně štestí v rozhodování

vie mi niekto poradit kde sa daju kupit za dobru cenu hodinky ORIS aviation a odporucat,ktory model je dobry za rozumnu cenu??

Odesláno

je to limitka, tak ji možná nemají standarně skladem, zkus se zeptat, reagují velmi rychle

na stránkách koskomu je mají, ale myslím že budou na objednávku. I BC3 které nabízejí se do ČR standardně nedováží, pouze na objednávku

pozeral som a prave tie,ktore sa by som chcel,tak tam nemaji...

Odesláno
pozeral som a prave tie,ktore sa by som chcel,tak tam nemaji...

Pokud máš na mysli ty Oris Flight Timer R4118, tak ty měli ještě nedávno v Koscomu na krámě. A myslím, že tam budou stále. Kupodivu k nim má docela dost lidí jakousi averzi. Já mít větší ruku, tak jsem je už dávno koupil. Podle mě je to jeden z nejoriginálnějších designů - a to nejen v rámci kolekce Oris. Ale jak jsem napsal. Chce to hodně velkou ruku, jinak budou při běžném nošení spíš na obtíž...

Odesláno

..nasiel som stranky,kde ich maju za rozumnu cenu www.precisiontime.co.uk www.watchfinder.co.uk ,ale bojim sa to objednat cez net,ci to nahodou nebu falzifikaty. ..je to tazka dilema...

Odesláno
..nasiel som stranky,kde ich maju za rozumnu cenu www.precisiontime.co.uk www.watchfinder.co.uk ,ale bojim sa to objednat cez net,ci to nahodou nebu falzifikaty. ..je to tazka dilema...

Tyhle stránky vypadají docela seriózně. Navíc Oris není značka, která by se moc fejkovala...

Odesláno

..ale co som cital,tak politika firmi Oris neumoznuje svoje vyrobky predavat cez net....takze som teraz trosicka zmäteny..

Odesláno (upraveno)

To, co píšeš, platí téměř pro všechny solidní hodinářské značky. Ale jak vidíš, tak praxe je nakonec jiná a spousta internetových prodejců prodává originální a zcela nové hodinky renomovaných značek. Nejsou to ovšem autorizovaní prodejci, takže většinou nemohou nabídnout plnou záruku od výrobce. Dostaneš pouze záruku od nich, jakožto od prodejce, která samozřejmě může být problematicky vymahatelná. Ale ani to nepatí na 100% a někteří internetoví prodejci jsou prý schopni zajistit i plnou záruku výrobce. Jak to dělají, nevím. Ani nevím, jak se k těm hodinkám dostávají - zřejmě přes nějakého prostředníka. Tohle by nám asi vysvětlili zdejší členové, kteří mají s takovými nákupy větší zkušenost. Samotného by mě zajímalo, jak to vlastně chodí...

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno

To by aj mna zaujimalo,nechcel by som prist o peniaze ...a chcel by om ich a ceny u nas su velmi prehnane (ked clovek pride do obchodu,tak ho srdce boli z toho ako su u nas predrazene hodinky)

Odesláno (upraveno)

V tom případě je nejlepší si udělat dovolenou v nějaké cenově "rozumnější" zemi a jako "suvenýr" si tam koupit hodinky.

Já si svoje poslední Orisky kupoval na podzim přímo ve Švýcarsku a vyšlo mi to skoro o 25% levněji než u nás. A to byla katalogová cena, ani jsem si neřekl o nějakou slevu.

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno

napad to neni zly,ale uz som to vyskusal a vacsinou sa stane ze ten konkretny model nemaju (treba ho objednal)....ale ja uz netusim kedy do tej konkretnej "krajiny" pridem...je cas krizy a uz ani na sluzobky neposielaju :)

Odesláno

Pokud víš trochu s předstihem, kam pojedeš, což člověk většinou ví, tak není problém si s místním autorizovaným prodejcem vykorespondovat, aby ti příslušný model objednal na krám. Přesně takhle jsem to posledně udělal a vyšlo to.

Odesláno

v tomto som trochu lenivy :) ..ale keby som vedel naisto,ze tie anglicke stranky su dobre,tak hned objednavam....

Odesláno

V tomhle ti nemůžu radit, ale počkej si, třeba si toho tady všimne někdo, kdo má s těmi stránkami osobní zkušenost a řekne ti víc.

Odesláno

....takze nakoniec je vyriesene,kde ich kupim. Uz iba sa definitivne rozhodnut ktory typ. Poradte!

Oris Flight Timer R4118

Oris Flight Timer 2

Oris BC4 Flight timer

Odesláno

Pozeram,ze uz nik sa k tejto teme nevyjadruje. Mam este jednu otazku. Aky je rozdiel medzi strojcekom ETA 2836-2 a strojcekom ETA 7750 ?

• po měsících...
Odesláno

Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale co vím, tak bych doporučoval prodejce FOO - Friends Of Oris ( http://www.friendsoforis.com/store/ ), který je jediný internetový prodejce, který je autorizovaným dealerem značky. Lze to ověřit i na stránkách www.oris.ch - FOO je prodejce z Austrálie. Zkušenosti z fóra i jinde jsou podle mě hodně pozitivní. Hodinky jsem u nich sice nekupoval, ale po oriskách jsem pokukoval a na dotazy emailem reagovali velmi ochotně a rychle. Ceny jsou porti ČR lepší a hlavně dostaneš plnou mezinárodní záruku. A i kdyby Tě vyhmátli celníci a zaptils DPH i clo, pak by cena byla pořád o něco lepší...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...