siris Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Hledal jsem, nenašel, tak poprosím o radu než s tím půjdu do servisu. Poté co zmáčknu horní tlačítko chronografu, spustí se běh sekundové ručičky, poté co její běh zastavím (opět horním tlačítkem), tak se navíc spustí běh hodinového sčítače chonografu a zastaví se na nějaké hodnotě - pokaždé jiné. Jakmile chronograf vynuluju spodním tlačítkem, tak se obě ručičky vrátí do výchozí polohy. Setkal jste se s tím někdo, jde to nějak odstranit nebo musím do servisu? Hodinky jsou kupované přes internet na ebay. Dál bych se chtěl zeptat, jak je to se mezinárodní zárukou, dostal jsem samozřejmě mezinárodní záruční kartičku velikosti kreditky, ale nejsou tam vyplněné úplně všechny údaje (chybí mi tam sériové číslo), můžu si je sám ev. dopsat, máte s tímto někdo zkušenosti, jak se na to dívá nějaký záruční servis? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 A není to jen ukazatel setin, který normálně běží neviditelně a při zastavení stopek ukáže reálnou hodnotu setin sekundy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siris Odesláno 10. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Hm, nejspíš bude, jelikož je maximum jednoho oběhu 10, to mne nenapadlo. Návod v krabici nebyl, tak jsem hledal na webu Tissotu a našel jen nějaký podobný (resp. to je sdružený návod k více typům, tedy k PRC 200 s chronografem též) a tam to bylo popsané jako sčítač hodin (v 6 nebo 12 hodinové variantě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 Je to sčítač desetin vteřiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se