JohnDoeX Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Tento tyden mi dorazily nove hodinky. Zatim jen vybaleni z krabice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popik Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Tento tyden mi dorazily nove hodinky. Zatim jen vybaleni z krabice. Koukám, že je nás tu víc, co oceníme tyhle Tissotky. Na kovu bych je bral taky. Leč na kůži se dle mého názoru víc hodí k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 (upraveno) Podle me je lepsi koupit hodinky na tahu a pak si k nim sehnat kozeny remen. Obracene je to o neco horsi. Upraveno 15. ledna 2010 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2010 Gratulujem k pekným hodinkám. Nech robia radosť a dlho slúžia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM. Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 reportazni foto hezke , jen mi schazi trochu vice fotek samotnych hodinek a hlavne mi chybi foto na ruce, skoda = jinak dobry vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Co tak pozoruji, tak se počet majitelů a obliba těchto hodinek rozrůstá celkem slušným tempem...a není se čemu divit, opravdu hezké, sportovní nádech i decentnost. Velice se mně líbí i ta krabice a box. Mají to vydařené... nějaké foto na ruce a fotka s luminiscencí by nebyla? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Na dalsi fotografie se teprve chystam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popik Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Podle me je lepsi koupit hodinky na tahu a pak si k nim sehnat kozeny remen. Obracene je to o neco horsi. Když já je na tahu ani nechci, mě na kůži vyhovujou. K obleku se mi víc líbí kůže než tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Pridavam dalsi fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2010 Hodinky na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Číselník hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Bud se mi aktualnim nosenim prumeru 44 na rucce 17 zvratily hodnoty nebo jsou ty hodinky tak male ?? Jak velkou mas ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 (upraveno) Na moji ruce vypadaj vsechny hodinky jako male . Obvod ruky 21cm. Hodinky maj prumer 40mm. Upraveno 19. ledna 2010 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 rikal jsem si, ze mas utlou rucku, jako ja... jsme na tom podobne Tady je videt jak na moji ruce vypadaj hodinky s prumerem 47mm Ticino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 moje ruka a 47 mm Steinhart... To jsem uz nekde videl . Ja jsem zatim skoncil u Ticino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 jsou pekny, velky... docela by me zajimaly nazivo... Z Prahy tu bude nekolik majitelu, treba si je nechaj nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 20. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Par detailu pouzdra hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 21. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Detaily tahu a neopronove extense. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 23. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 PRC 200 vs. Monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 28. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Nightshots. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se