pedrot Odesláno 24. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 Tada: Hele drz se svych vintage Pedrot: Chvalyhodna snaha. Pote co mi kolega z fora licil story s hodinkama pro PCR odhaduju strop na 10000kc a to jen pro to, ze o zachranarich mam 20x lepsi mineni nez o policajtech. Drzim palce at to vyjde. A muj posteh - zachranar stopky urcite vyuzije, kdyby to byl problem vyresis to otocnou lunetou. Anebo Lum-tec. Vyhradni zastoupeni ma vstricny clen fora, za optani nic nedas. Ale cenove to nebude prca. Dík za podporu. Traser se mi líbí moc - dostanu teď titanový comandery k narozkám. Stopky určitě jsou pro nás dobré,byť na moderních defibrilátorech nám běží přímo na obrazovce. Vloni jsem "stopoval" resuscitaci 13 letýho kluka ........... trvalo mi 34 minut než naskočil............ jo a chodí teď na gympl a učí se dobře :-) .......... to bych se měl odměnit takovou limitkou "TRASER PARAMEDIC" co ty na to????
cody Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2010 O tom zadna:-) To uz jsi mel davno:-) Jinak vzhledem ke spouste zadrhelu ktere te s limitkou cekaji doporucuju soubezne rozjet verzi nakupu hotovych hodinek s nejakou ritinou na dynku. Pokud budes na vasem intranetu delat anketu, zahrn tam i tuhle variantu. Bylo by to bez problemu, muzes pocitat s mnozstevni slevou pri nakupu a staci jen sehnat rytce.
emte Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 Ja myslim, ze keby sa ti podarilo vyjednat limitku u Traseru, tak by o par kusov mohol byt zaujem aj tu na fore.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se