Ran_runner Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Zdravím všechny příznivce japonských značek a zejména s těmi, kteří uvažují o koupi některého z modelů určených výhradně pro japonský trh, bych se rád podělil o svou pozitivní zkušenost s nákupem u CHINO WATCH Tokyo (http://www.c-watch.co.jp/ww/). Oproti Higuchi nebo Seiya mají na vybrané modely podstatně lepší ceny a i celkově mi přijdou cenově výhodnější. Osobně jsem si objednával nové Seiko Alpinist (o cca 60USD levnější než Seiya) a vše proběhlo bez nejmenšího problému a hlavně rychle. Platba přes Paypal také OK. Hodinky byly odeslány v pátek odpoledne a dnes ráno (úterý) již byly u mě doma. Kompletní balení, se všemi doklady včetně mezinárodní garanční karty a dobře zabalené. Aniž bych je musel žádat, rovnou uvedli do exportních papírů, že se jedná o osobní dárek s uvedením ceny, která byla nižší než skutečně zaplacená (což ovšem neznamená, že automaticky projde celní kontrolou bez výměru, ale snaha tu je...). Pošta v ceně prostřednistvím EMS. Cením si jejich vstřícnosti a okamžitých reakcí na mailovou komunikaci. Takže maximální spokojenost a nezbývá mi nic jiného než doporučit! Hledal jsem, zda se tu již tento prodejce neobjevil a našel jsem jen výše uvedené SeiyaJapan a Higuchi. Proto se omlouvám, pokud je již všem znám. Vzhledem k tomu, že Abbot a X-Bob již detailně popsali a nafotili své Alpinisty nemá asi smysl toto dělat znova, proto zde uvádím jen svou zkušenost s nákupem, snad to bude někomu k užitku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iha Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Take jsem na ne narazil, bohuzel az pote co jsem mel hodinky zaplacene u Higuchiho. Rozdil ceny byl v danou chvili asi $10. Ted je maji za cenu stejnou. Takze zalezi na tom jakou akci zrovna chytis. Jinak predpokladam, ze u Higuchiho je lepsi platit kartou primo, protoze ti neprirazi zisk paypalu (nemam overeno, paypal jsem ani nezkousel). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se