geographos Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Ahoj. Zveme všechny příznivce hodinek z Plzně a okolí na pokec o hodinkách u pivka v nějaké dobré hospůdce (třeba Parkán). Akce by se mohla konat třeba 5. března, už jsme dva a doufáme že nebudeme sami. Určitě vezmeme své nejlepší kousky účast potvrdili členové _ Huber, Geographos,
HUBER Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Ahoj. Zveme všechny příznivce hodinek z Plzně a okolí na pokec o hodinkách u pivka v nějaké dobré hospůdce (třeba Parkán). Akce by se mohla konat třeba 5. března, už jsme dva a doufáme že nebudeme sami. Určitě vezmeme své nejlepší kousky účast potvrdili členové _ Huber, Geographos, Omlouvám se,ale malá oprava na 12. března!?Špatně jsme se domluvili,ale samozřejmě je možný i jiný termín.......zatím díky HUBER
Arthur N. Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 no sraz je supr, ale proč zakládáte nové vlákno? stačí to napsat sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18346 a my se chytíme:) Já jsem pro, ale lokál bych nechal nekuřácký jakö vždy Pražská! a osobně by se mi hodilo někdy v týdnu Po-Čtv, ale můžu se i podřídit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se