Martin Praha Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Dovolil bych si Vás požádat o pomoc ... Narazil jsem na inzerát, v němž jsou nabízeny LONGINES La Grande Classique Automatic. Cena je víc než dobrá. Celkem bych uvítal slušné oblekovky, tak jsem se odhodlal s prodejcem spojit. K hodinkám mi řekl pouze to, že je dostal od nějakého bohatého známého z Rakouska.... Žádné doklady, krabička atd. Podle mne je to model L4.708.4.11.2. Nedokážu posoudit zda je to originál, nabo fake. také bych nerad kupoval hodinky, které byly někomu odcizeny a pod. Prodejce je z Č. Budějovic což z Prahy není zase tak daleko, ale jet tam a zpět zbytečně se mi moc nechce. Dokáže někdo z přiložených fotografií alespoň posoudit originalitu tohoto kousku? Budu věčný za Vaše názory. Děkuji a přeji hezký den. Marty. ODKAZ : Longines
abbot Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Jestli jsou pravý nebo ne těžko tahle říct, ale jak někdo něco zdědí nebo dostane od bohatých příbuzných bez dokladů a krabiček, tak mi to smrdí ... Já osobně nikdy neměl problém s žádnou prodávanou časomírou zajít do servisu pro ověření pravosti ...
mechano Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Mě připadají hodně pravé ale tím není vůbec zaručeno, že je neukradl. Taky nevím, jestli jsou to ty, které potom dostaneš.
Helex Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 (upraveno) Já bych mu navrhl, že spolu zajdete do prodejny k ověření pravosti s tím, že pokud to bude ok, dáš mu peníze na ruku. Pokud na to přistoupí tak myslim bude velká šance že je to v pořádku, ale stát se může cokoli. Jinak jsou moc pěkný! edit: nemá žádné hodnocení, koupil bych jedině osobně Upraveno 2. února 2010 uživatelem Helex
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se