farářskej Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Nenarazili jste někdo při toulkách internetem na hodinky, který by měly na ciferníku takový ty číslice, který se používají mezi Arabama? Byl jsem sice v Egyptě, ale asi jsem se nepohyboval v těch správnejch společenskejch kruzích a všechny ciferníky tam vypadaly podezřele povědom a srozumitelně...
Drummer Odesláno 9. září 2006 Nahlásit Odesláno 9. září 2006 Jestli to nebude tím, že ty číslice co se pouzívají skoro na celém světě i u nás, jsou ARABSKÉ
MiDDDla Odesláno 10. září 2006 Nahlásit Odesláno 10. září 2006 No jo, arabové, ty maj pořád něco extra =D =D =D
farářskej Odesláno 10. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2006 Jestli to nebude tím, že ty číslice co se pouzívají skoro na celém světě i u nás, jsou ARABSKÉ To se ví, proto jsem taky nepsal, že sháním hodinky s arabskejma číslama :-) Akorát se mi líbilo, jak jsme projížděli egyptskou nocí po dálnici a na kilometrovnících byly takový ty klasický zkrouceniny - tak jsem si říkal, že už pro tu srandu by to stálo... nemluvě o tom, kdyby se s takovejma hodinkama člověk prošel příletovou halou na JFK :-)))
Návštěvník Odesláno 10. září 2006 Nahlásit Odesláno 10. září 2006 V Egyptě a na severu používají "normální arabské číslice", jed do Emiratu ,tam najdeš to pravé maso :-)) .
kober Odesláno 11. září 2006 Nahlásit Odesláno 11. září 2006 Kdepak, v Egyptě používají tyto: ٠.١.٢.٣.٤.٥.٦.٧.٨.٩
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se