Návštěvník quartzik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Čau. Chtěl bych se vás kluků ze Slovenska zeptat, jestli je v Žilině hodinářství, kde by měli nějaké Omegy nebo Fortisy, páč tam budu kolem procházet... Dík Upraveno 9. února 2010 uživatelem quartzik
sureshot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 omega a fortis v ziline zial nie (najdes tu nautica, hamilton, a mozno par dalsich kuskov v podobnej kategorii (skor quartz) armani a podobne nejdem ani spominat radsej )
nitram Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 (upraveno) V Žiline hodinky uvedených značiek v žiadnom hodinárstve/klenotníctve nepredávajú a pokiaľ viem, tak ani nikdy nepredávali , tak že bohužiaľ. Za socializmu v jednom (už zrušenom) mávali TAG HEUER, to je však už "dávna minulosť". Inak na doplnenie (a čo ma v rýchlosti napadne) v Žiline je možnosť vidieť (okrem Casia,...) Seiko, Candino, Certina, Doxa, Vostok-Europe, Orient, Tissot, Festina, Citizen, Pulsar, Bulowa, dokonca Prim MPM. Občas vidieť Longines. Vyššie uvedené Hamilton-y som osobne nikdy v Žiline nevidel, ale môžem sa mýliť. Upraveno 9. února 2010 uživatelem nitram
sureshot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 v BA urcite v auparku, v centre je sheron ...atd (ostatne uz prezradia blavaci
Benne Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 v Bratislave v obchodnom centre Aupark je jedno hodinarstvo, kde maju rozne znacky, tag heuer,bretiling,omega,longiness,raymond weill atd atd... Luxury watches na prizemii A casto odporucane klenotnictvo Sheron v centre Bratislavy, kde toho maju snad este viac
Don2008 Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Asi najlepsi vyber maju ako uz bolo povedane v hodinarstve v Auparku a samozrejme v centre v Sherone. Okrem toho maju Longines a tusim aj Tissot kusok od Tesca na kamennom namesti, Orienty na Obchodnej ulici (tusim tam su aj Seika a najde sa aj nieco z Ruskej produkcie). V Avione su to potom Nautica a v takych dvoch stankoch cosi od Luminoxu (viac z produkcie Luminoxu je v centre v hodinarstve oproti dvom levom), Jaguar... No a pomaly v kazdom zlatnictve a hodinarstve sa najde cosi od znaciek ako Festina, Certina, Gant a podobne.
Benne Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 btw aj v Poluse je hodinarstvo na prizemii pod kinom,kde maju Omegy,tagy a pod. breitlingy neviem ale teraz Ja tam stale slintam nad jednymi carrerami a nad speedmasterami
emte Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Sheron na Panskej a Hlavnom namesti, Details na namesti SNP. Dobre hodinarstva su aj v Auparku a Poluse. Vsade by mali mat Omegy. http://www.sheron.sk/klenotnictva.html http://www.details.cz/prodejny.html
railmaster Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 V Sheronoch v Bratislave boli vždy veľmi milí a bolo jedno, či som chcel len remienok alebo katalóg. A neriešili, že som mal na sebe 100 ročné jeansy a tričko.
Návštěvník quartzik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Takže tam v Auparku by měli mít Omegy i Fortisy? Nejlépe by bylo, kdyby to měli v jednom obchoďáku pohromadě. Dík
sureshot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 v auparku som videl len omega, longines, tag heuer, breitling....ale fortis som tam nevidel
Návštěvník quartzik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Hlavně bych chtěl vidět Fortis Marinemaster, nebo Pilot Professional Chronograph, jestli jsou to fakt tak dobré hodinky, jak vypadají.
xlaque Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 sureshot napsal: omega a fortis v ziline zial nie (najdes tu nautica, hamilton, a mozno par dalsich kuskov v podobnej kategorii (skor quartz) armani a podobne nejdem ani spominat radsej ) Kde maju Hamiltony ? Nitram: a kde Longiny ?
nitram Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Svojho času som videl "Longiny" v MAX-e, hodinárstvo si už nepamätám (sú tam tuším dve), konkrétne tieto http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17640 . Bolo to cca na jar minulého roku, nemal som však čas bližšie si ich pozrieť, videl som ich len vo výklade (snáď ma oči neklamali). Pamätám si len to, že výklad je vidieť s "pohyblivého chodníka", ktorý "ide smerom hore" vpravo. Nitram: a kde Longiny ? Upraveno 9. února 2010 uživatelem nitram
FiXilVer Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 nitram napsal: Svojho času som videl "Longiny" v MAX-e, hodinárstvo si už nepamätám (sú tam tuším dve), konkrétne tieto http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17640 . Bolo to cca na jar minulého roku, nemal som však čas bližšie si ich pozrieť, videl som ich len vo výklade (snáď ma oči neklamali). Pamätám si len to, že výklad je vidieť s "pohyblivého chodníka", ktorý "ide smerom hore" vpravo. Nitram: a kde Longiny ? v Maxe na poschodi ked sa vyvezes vytahom tak doprava na rohu je nejake sklenarstvo ( swarovski atd..) a vpravo odneho maju longiny, ale maly vyber, personal nevzdelani, vedia iba to co je v katalogu, a iba ked sa donehu predtym pozru, cize po radu by som si tam nesiel, mozno len pozret, a aj to nad vami stoji predavacka a pozera ci naahodou s tymi strasne drahymi hodinkami nieco nespravite.. bol som tam raz, a stacilo mi inac v ZA je to bieda s hodinkami..
sureshot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Bieda....este tomu lichotis tie hamiltony nakoniec odvolavam, overil som to daju sa len objednat ako je obchod autosport. takze nema cenu vlastne hodinky v ZA ani pozerat. (podvedome si pamatam tusim jeden lepsi kus mali v hodinarstve ako je artforum tak oproti ... ale netusim co to bolo no fortis ani omega isto nie )
xlaque Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 Sureshot: tam maju krasne Doxy A ten obchod v Maxe poznam, len doteraz som ho obchadzal, ked som tam videl Guess a podobne pofidernosti.
sureshot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Odesláno 9. února 2010 obchadzaj dalej...phobos & deimos xlaque napsal: Sureshot: tam maju krasne Doxy A ten obchod v Maxe poznam, len doteraz som ho obchadzal, ked som tam videl Guess a podobne pofidernosti.
A@A Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Pre zaujemcov znaciek Longines, Hamilotn a Fortis: Longines a Hamilton dovaza na SVK firma Hibernia.cz -na ich stranke konkretne http://www.hibernia.cz/prodejci.html si treba len nastavit filter na zelane znacky a ostatne za vas spravi vyhladavanie. Znacka Fortis - na SVK ich nikto zatial nedovaza takze idealy, ze ich niekto z nas uvidi na Tour de Slovaquie je dost miziva. V CR ich zastresuje spolocnost Nest. Na ich webe sa da pozriet kolekcia a ziskat predstava o cene http://www.nest-sro.cz/ alebo www.koscom.cz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se