Přejít na obsah

ROZDÍL STROJKŮ RONDA715 / Ronda 715 5 Jewels Swiss

pikec

Doporučené příspěvky

Zajímá mě rozdíl těchto strojků? A jaký strojek je v Traser super sportech? Osobně jsem myslel, že quartz kameny nemá, že vše se tře po plastu. Tedy dle všeho, stojek je identický, ale jeden má uložení těch různých osiček v 5 kamenech (rubínech) a druhý jen v plastu? A tím je trvanlivější a přesnější?

Moc díky za info. :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímá mě rozdíl těchto strojků? A jaký strojek je v Traser super sportech? Osobně jsem myslel, že quartz kameny nemá, že vše se tře po plastu. Tedy dle všeho, stojek je identický, ale jeden má uložení těch různých osiček v 5 kamenech (rubínech) a druhý jen v plastu? A tím je trvanlivější a přesnější?

Moc díky za info. :notworthy:

Jaký je strojek v supertrasersportech nevím, ale rozdíly mezi strojky RONDA715 jsou následující .

Varianta 715 s 5 kameny je tzv. provedení SWISS MADE, tzn. součástky vyrobeny a strojek smontován ve Švýcarsku. Tyto strojky jsou navíc zlacené.

Varianta 715 bez kamenů je tzv. provedení SWISS PARTS, tzn. součástky vyrobeny ve Švýcarsku a strojek smontován někde v Ásii. Tyto strojky jsou pouze niklovány. Rubínové uložení ozubených kol je nahrazeno kovovými šatony.

Odkaz ke komentáři

Prosím o info o přesnosti tohoto strojku. Mě momentálně dělá za 24 hodin -4s.

Měřeno dle http://aktualni-presny-cas.wz.cz/

Na quartz je do hodně né, to jsem tak myslel, že udělají za rok.

Předem díky za info.

Odkaz ke komentáři

Prosím o info o přesnosti tohoto strojku. Mě momentálně dělá za 24 hodin -4s.

Měřeno dle http://aktualni-presny-cas.wz.cz/

Na quartz je do hodně né, to jsem tak myslel, že udělají za rok.

Předem díky za info.

No já nemám moc dobrou zkušenost s měřením podle výše uvedené adresy, ale podle radiem řízených hodinek je to o.k. Ten čas z internetu je něčím zkreslenej nebo co.

Odkaz ke komentáři

Pavel K. díky zatím jsem s www neměl problém.

Ale dnes měřeno pomocí www a i rádiem řízeném budíku a odchylka zůstala po dalších 24hod. stejná tedy -4 vteřiny. Tak asi nějaký šotek při nastavování.

Nemáte někdo pěkné foto strojku? Tedy jestli je tam něco ke koukání. Já ty svoje nechci otevřít, abych to nepoškrábal. Díky.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jen pro informaci, po 14 dnech intenzivního nošení dělají z -4s momentálně +2s. Tedy za 14 dní +6s.

V noci leží na dýnku. Nevím, ale asi dobrý výsledek.

No ale mechanické stroječky jsou prostě pro mě přijatelnější, nějak mě chybí ten tikot a to natahování. Ale kupoval jsem je jako pracovní, které nehodlám moc šetřit, takže žádní mazlíčci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...