NIGHTinGALE Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Partnerka chtěla nějaký větší hranatý hodinky, tak jsem jí pořídil tyhle pánský (či spíše unisex) Longinesky. Hodně se mi líbí ty skeletový ručky. V řadě Opposition jsou jak quartzky, tak automaty; tmavý i světlý ciferníky a dokonce i chrona. Zatím foto na mé nevzhledné ruce, na její to cvaknu, až mi to dovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Jednoduchý a krásný, Michale. To je přesně ono. Na foto na dámské ruce se těším, zajímá mne, jak tam sedne ten širší tah. BTW - má paní zatím ty Revelation neprovětrala, ale snad již brzy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 ¨tenhle design se asi obecně ženám líbí.. takových různých tissotek a podobně se v téhle podobě prodá spousta.. určitě to není trefa vedle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Tah je fakt širokej - 23,25mm. Změřil jsem to přesně Ale parnerka je spokojená a nechce je sundat z ruky... Upraveno 20. února 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se