Přejít na obsah

Hodinky max do 13000 Kč

Doporučené příspěvky

Ono to ani nemusí být z těch 3-ty mě jen napadly.Chtěl bych prostě něco,co se aspoň blíží tomu co jsem vypsal v požadavcích.Zas tak veliký přehled nemám a myslím že je tu dost členů,co jej mají a doufám že poradí.Ještě přemýšlím nad Hamilton X Wind,ale ty jsou trochu mimo cenovou hranici:-(

To záleží, jak moc chceš ty hodinky rychle a jestli chceš nový... Na wusu bývaj ve slušným stavu kolem 500-600 usd ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Matterhorn
Ještě přemýšlím nad Hamilton X Wind,ale ty jsou trochu mimo cenovou hranici:-(

To nemusí být pravidlem, stačí vyzkoušet nějakou aukci, mně se zadařilo za 13600Kč z Velké Británie. Možná jsem měl štěstí možná ne. Nebyly na kovovém tahu, ale na gumě.

Odkaz ke komentáři

Hele s těma MArgrette mi to taky přijde jako píčovina a to nemyslim z důvodu inspirace atd, ale když se na to podívám čistě logicky, přijde mi hloupost dát tolik peněz za hodinky s Miyotou, nic proti ní nemám, ale imo patří do kategorie invicta a jiných low end automatů v řádu 100 dolarů a ne do hodinek za 5-10k to už se dá skutečně najít kvalitnější náčiní ... Člověče máš 13 tisíc, s tim se daj s trochou trpělivosti dělat divy....

Ja to tak nevidim. Unitas je tiez v podstate lacny strojcek a dava sa do Steinhartov aj do Panerai. 2824 je, pokial viem, aj v plastovych Swatchkach. Eterna dokonca dava do niektorych modelov Selitu. Miyota je sice z menovanych asi najmenej prepracovany strojcek, ale povedal by som, ze v entry-level hodinkach zastane svoje miesto dobre a spolahlivo.

V tejto cenovej relacii by som vyberal hodinky skor na zaklade mojho pocitu z nich a kvality vyhotovenia, strojovna tu nebude ziadny zazrak.

Inak Magrette robi aj hodinky s 2824 - http://www.magrette.com/the-timepieces-regattare-dlc.php Povedal by som, ze u nich je pouzitie Miyoty dane predovsetkym lahsou dostupnostou.

Odkaz ke komentáři

TAk jak to tak vypadá tak volba padla na Steinhart Aviation-nemá je tu náhodou někdo od Olomouce na vyzkoušení-trošku se bojím té velikosti(18,5 zápěstí)MM mi padnou dobře,ale tyto mají trošku jiný tvar.Tak pokud by se někdo ochotný našel-kafe,nebo pivko platím

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...