Chrochtal Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Zdravím všechny, konečně jsem dorostl mentáně do stavu pochopit a nosit hodinky. Jako první mě uchvátil model TRASER Classic Automatic Master na koženém řemenu. Původně jsem si je chtěl zakoupit skrze hodinky.cz, ale vzhledem k velikosti hodinek samotných mě přepadla obava a pocítil jsem nutnání si je před koupí vyzkoušet. Z tohoto e-shopu mi doporučili Hodinářství Wildt (http://www.hodinarstviwildt.cz/). Máte s nimi někdo v Praze zkušenosti? díky za info
911 Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Zdravím všechny, konečně jsem dorostl mentáně do stavu pochopit a nosit hodinky. Jako první mě uchvátil model TRASER Classic Automatic Master na koženém řemenu. Původně jsem si je chtěl zakoupit skrze hodinky.cz, ale vzhledem k velikosti hodinek samotných mě přepadla obava a pocítil jsem nutnání si je před koupí vyzkoušet. Z tohoto e-shopu mi doporučili Hodinářství Wildt (http://www.hodinarstviwildt.cz/). Máte s nimi někdo v Praze zkušenosti? díky za info je to fajn kramek. mladej pan ochotne vysvetli a vzadu stary pan dela opravy. za me plus
FanThomino Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Byl jsem tam se svejma Luminoxama, když jsem si rozbil sklíčko a je moc ochotnej. I když byl tenkrát nějakej problém se sháněním dílů, nějak nebyl dovozce či co, tak mi tam dal sklíčko právě s Traserů, že prý jsou to skoro totožný hodinky jen s jiným jménem? To samozřejmě nevím, ale jefakt, že sklíčko vyměnil za nový a navíc safírový za cca. 1200,-. Naposledy jsem je tam dával na údržbu po cca. 9 letech nošení a taky v pohodě. Jen jsem měl smůlu, že se mu rozbila mašina na kontrolu těsnosti, tak se to maličko protáhlo. Pak jsem tam byl s tátovejma Festinama, ale už si nepamatuju co se dělalo a kolik to stálo. Zkusím to dohledat a dám to pro zajímavost taky sem. Určitě ale doporučuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se