Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím,

dostal jsem od dědy hodinky o kterých nemůžu nic zjistit.

Akorát jeden zlatník z J. Hradce mi tvrdil že jsou pravděpodobně vyrobeny roku 1953 a pravděpodobně jsou dost cenné...

za jakoukoli informaci budu vděčný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Když si dáš vyhledat Chronographe suisse, tak tu najdeš několik vláken ohledně těchle hodinek. Ne teda Aureole, ale to buď bude brand nebo označení modelu.

Cenový výhled si můžeš udělat z místního prodejního vlákna: tady

A tady je o nich vlákno: here

Upraveno uživatelem Trňák
Odesláno

tak já si nemyslel že z nich budu v balíku.

a každopádně je nechci prodat, jenom mě zajímá co že jsem to vlastně dostal...

ale dík moc pánové

Návštěvník Tada
Odesláno

Koukám že už jsou na aukru :( Škoda se takových pěkných hodinek zbavovat...

Odesláno

->mechano

promiň, nemyslel jsem to špatně, jenom jsem myslel, že z toho něco plyne. Ať už dobrého nebo špatného...

->Tada

ty jsem tam nedal já, těch pár tisíc by mě nevytrhlo a přišlo by mi to škoda, přeci jen je to vzpomínka na dědu...

Odesláno
->mechano

promiň, nemyslel jsem to špatně, jenom jsem myslel, že z toho něco plyne. Ať už dobrého nebo špatného...

Nic ve zlým, Z toho nic neplyne, jen ses dozvěděl, co jsi potřeboval a já měl chvilku pocit, že s tím nejsi spokojený. Mír.

Návštěvník Tada
Odesláno

To je dobry pristup. Me jen prislo zenty na aukru maji na dynkunstejne cislo jako ty tady...

Odesláno

ale jo, našel jsem je tam a jsou uplně stejný, i to číslo...

a pravdou je, že za 3000,- jsem si asi před dvěma lety kupoval hodiky casio, které jsou sice vodotěsné, nají baterku na deset let atp... ale když si na vhodnou příležitost vemu tyhle chronography tak vypadám jak frajer :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...