StandaSDN Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Váš názor na tyto hodinky: http://www.breitling.com/en/index.php#/mod...ider/chronomat/ Dají se u nás sehnat? Nebo podobné modely? A patří k těm zdařilejším Breitling hodinkám? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranta Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Myslíš ten naivní dotaz doopravdy? Celkem sebou mrskáš: Ještě 12 příspěvků a je z tebe trhovec. Za pár hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na Váš názor na tyto hodinky: http://www.breitling.com/en/index.php#/mod...ider/chronomat/ Dají se u nás sehnat? Nebo podobné modely? A patří k těm zdařilejším Breitling hodinkám? Díky Edit: Blbej for Upraveno 7. března 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaSDN Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Myslíš ten naivní dotaz doopravdy? Celkem sebou mrskáš: Ještě 12 příspěvků a je z tebe trhovec. Za pár hodin. Nic tu prodávat nechci. PS: žádná slova nemůžou vyjádřit jak jsem se nasmál tomu co jsi napsal. :-D PSS: už včera jsem tu vedl diskuzi na fóru o tom že bych nějaké takové hodinky chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaSDN Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Ano tyto hodinky se daji sehnat ve vybranych prodejnach.Da se rici,ze tyto modely patri ke spicce hodinariny.Bohuzel je na tyto modely az tri roky obednavaci lhuta.Mohu ti vsak malinko pomoci.Nabidnu ti sve Breitling B01 .............cena odpovida kvalite,take urovni tve otazky a hlavne je to bez cekani.....takze cena jen a pouze pro tebe 182 000 Kc s doklady a krabickama. C.O.Ž.E? ...ehm...promin...Díky za nabídku, ale trochu mimo můj rozpočet, mám max tak 50.000kč, neznáš nějaký podobný model do této ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 C.O.Ž.E? ...ehm...promin...Díky za nabídku, ale trochu mimo můj rozpočet, mám max tak 50.000kč, neznáš nějaký podobný model do této ceny? Kecam,byl sem drahej.Tyhle novy masinky dostanes hned u pultu v kazdym vetsim meste.Nevim to presne,ale cena je nekde okolo 160000.Doporucit podobny hodinky neumim,vubec se v tom neorientuju .Sem na forum chodim jen si vybit vztek a nasirat moderatory.......................sleduj inzerci s padesati litrama tady vystacis na velmi slusnou paradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se