peter_s Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Ahojte, ma ich niekto? Viem, uz tu bolo o nich raz pisane (ocelova verzia), ale aj tak by som rad skusenosti niektoreho z majitelov. Vdaka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Návštěvník cecil Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 Ahoj mněl jsem je a dlouho, a velmi rád jsem je nosil jsou to statné hodinky 52x18mm cca 250gr na gumě.Výborné zpracování, fantastická luminiscence a 6mm hrubé hardlex. sklo.Ale upřímně raději nosím Citizen Aqualand JP-2000 což je naprostá klasika mezi ana-digi diverama.Mněl je na ruce i Jean Reno v Magické hlubině, nemluvě o hloubkoměru. Jsou taky masivní ale ne ták jako Ecozilly, u kterých mi vadil integrovaný tah bez možností výměny za např. kožený řemen či ocel a je to dost velký nedostatek.Jinak krásný netradiční divery za super peníze. Viz obázek spolu se Schaumburg Aquatitan... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Odesláno 19. září 2010 jsem na tom jak Kibi,mám je pár týdnů -ocelová verze a můžu říct spokojenost veliká.Výborně sedí na ruce,váha je příjemně cítit na ruce,luminiscence skvělá....... 1
peter_s Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2010 (upraveno) Dakujem chalani, som rad ze ste sa ozvali, aj ked po 6 mesiacoch. Az to nie je tajomstvo, kde ste ich kupovali a kolko stali, v akej krabicke boli zabalene a co bolo sucastou balika. Upraveno 26. září 2010 uživatelem peter_s
peter_s Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2010 "tady na foru" znamena co? Nic blizsie nebude?
peter_s Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Asi mas pravdu. V aktualnych katalogoch nie su, pravdepodobne sa robi uz len dopredaj. Budem musiet svihnut a niekde ich objednat. Ale zatial som ich nemal v ruke.
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 našel jsem pěkné video kde je vidět porovnání s Monstry+kde je vidět jejich lumi http://www.youtube.com/watch?v=mWVBvozOHJs&feature=related
peter_s Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Dakujem, na you tube je tam toho o nich viac. Stale som vsak nemal moznost ich vidiet nazivo, z coho prameni moja obava kupit ich.
peter_s Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Urcite aj velkost, ako budu sediet na ruke a ako by vyzerali celkovo. Na obrazkoch je to ok!
FranaD Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Ahoj mněl jsem je a dlouho, a velmi rád jsem je nosil jsou to statné hodinky 52x18mm cca 250gr na gumě.Výborné zpracování, fantastická luminiscence a 6mm hrubé hardlex. sklo.Ale upřímně raději nosím Citizen Aqualand JP-2000 což je naprostá klasika mezi ana-digi diverama.Mněl je na ruce i Jean Reno v Magické hlubině, nemluvě o hloubkoměru. Jsou taky masivní ale ne ták jako Ecozilly, u kterých mi vadil integrovaný tah bez možností výměny za např. kožený řemen či ocel a je to dost velký nedostatek.Jinak krásný netradiční divery za super peníze. Viz obázek spolu se Schaumburg Aquatitan... Na youtube jsem viděl i varianty s klasickýma stěžejkama ( ) a vypadaly o dost líp než jen na integrovaném kaučuku.... myslím že titanová verze musí být nositelná i při normálních "nadvodních" aktivitách.... Upraveno 2. června 2011 uživatelem FranaD
FranaD Odesláno 12. června 2011 Nahlásit Odesláno 12. června 2011 Asi jsem nemehlo na vyhledávání, ale nemohl by mi prosím někdo napovědět, kde pevné stěžejky na tento typ hodinek pořídit, zda.li se vůbec samostatně prodávají nebo to jen nadstandartní osobní upgrade nebo zda se dříve takový typ vyráběl a dnes ne? Nikde na ofiko stránkách není k nalezení.... díky.
Návštěvník admira Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 Asi jsem nemehlo na vyhledávání, ale nemohl by mi prosím někdo napovědět, kde pevné stěžejky na tento typ hodinek pořídit, zda.li se vůbec samostatně prodávají nebo to jen nadstandartní osobní upgrade nebo zda se dříve takový typ vyráběl a dnes ne? Nikde na ofiko stránkách není k nalezení.... díky. http://www.suppaparts.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se