mrcman Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Třeba se to někomu bude hodit www.mag-uhren.de/images/Roamer180x240_ENGLISH.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Dík za info, jednu chvíli sem po jednom modelu dost pokukoval. Ale bližší info o firmě sem nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Dnešní Roamer mě moc neslovuje. Ale kdysi jsem docela pokukoval po vintage StingRay. To byla krásná chrona s parádním tvarem pouzdra. Hodně pěkných modelů v té řadě bylo. Ale slušnej stav stojí přes 1.000 EUR a zas tak moc jsem je nechtěl http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...%26tbs%3Disch:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcman Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Já si pořídil tyto cca z 50.let. Nosím je opravdu příležitostně, ale moc rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se