Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před časem sem tady polemizoval nad potápěčskýma hodinkama se spoustou muziky za málo peněz :) a nakonec si ke mně našly cestu tyhle krásky až z Řecka... Několik dní sem se dohadoval s původním majitelem až sem to nakonec vzdal, přistoupil na jeho podmínky a začal se modlit. Musim ale uznat, že se zachoval přesně tak jak slíbil a hodinky dorazily v přesně posaným stavu...

Hodinky už prošly i ověřením pravosti a tak bych chtěl poděkovat hodináři z Hybernie za to, že je ochotně otevřel, vše zkontroloval a nic za to nechtěl ...

popis ze stránek výrobce:

Case: Round, in stainless steel with scratch-resistant sapphire crystal, with a single layer of anti-reflective coating on the underside; black aluminium bezel; screw-down case-back and screw-in crown. Diameter: 41 mm. Water-resistant to 300 metres (~ 1000 feet).

Movement: L633 self-winding mechanical movement beating at 28,800 vibrations per hour and providing 38 hours of power reserve.

Functions: Hours, minutes, date at 3 o'clock.

Dial: Black "sunray". Big "12" at 12 o'clock, luminescent "6" and "9" Arabic numerals and 9 Superluminova luminescent dots. Silvered hands with Superluminova luminescent material.

Bracelet: Stainless steel bracelet with double security folding clasp and integrated diving extension.

Hodinky jsem chtěl původně představit až prostřednictvím fotek místního majstra, ale nějak to nevyšlo a já už to nevydržel :thumbsup_anim: a dělají mi velkou radost...

post-4275-1269176595.jpg

post-4275-1269176600.jpg

post-4275-1269176605.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...