Přejít na obsah

Scuderia Ferrari

Onisan

Doporučené příspěvky

Ty levnejsi maji hezci dynko, ale ze strany ciferniku je to trosku kolotoc, prijdou mi dost preplacany.. Ty OP jsou vyborny a nazivo snad jeste hezci, jen kdyby misto Ferrari mely napis OP a konika nechali na dynku, pak by asi nemely chybu.. ale vzhledem k tomu ze kooperace OP:Ferrari konci tak uz zadne zmeny nebudou ;) Ta cena je celkem logicka, svym zpusobem no-name hodinky s quartz Rondou by za 3000-5000 ? byly k smichu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale tady nikdo neřekl, že by měly být ty Scuderia Ferrari dražší.... Podle mně ta jejich cena je odpovídající... brandové hodinky větší cenu nemají, tedy je to můj subjektivní názor :) Já je dostal zadarmo a dal Micetalovi, a na rovinu .. to samé bych udělal kdybych dostal ty bertovi OP Ferrari :) :) :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Onion - oni to prodavaji jako "reklamni predmet" nebo jsou ty hodinky jako prezent pro majitele? Spatne rozhodne zase nevypadaji, bude to spis otazka vkusu kazdeho, kazdopadne pokud to maji jako present tak je to hezky, vcetne baleni ;)

Myslím, že obojí je pravda... Já je dostal při návštěvě "ústředí" v šéfově kanceláři...... asi je dostaneš i k autu a i je dostaneš jako present při nějaké oficiální návštěvě, což byl můj případ... ale je možné si je i za těch 700 euro koupit v jejich flagship prodejnách :)

Podle mě jim není co vytknout, co se zpracování týká...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...