aCIDfire Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Chci si koupit pro sebe a přítulku nějaký in-liny,jenže se v tomhle segmentu vůbec nevyznám,proto bych potřeboval poradit od někoho z vás,kdo tomu trochu rozumí, nechci úpně ty nejlevnější šunty,ale zas ne ňáký profi za x tisíc,prostě ňákej zlatej střed. Za rady ohledně značky,na co si dát pozor,event. místa nákupu předem díky.
odklizec Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 BTW, zrovna prodavam Rollerblade EVO 09 ALU vel. 10. Je to takova vyssi stredni trida. Byl jsem na nich asi 10x a jinak lezi ve skrini, tak kdybys mel nahodou zajem, muzu poslat i nejake foto. Proste mi tenhle sport tak nejak nesedl Dej vedet pokud te to zajima. Byla by mozna i vymena za nejake hodinky
aCIDfire Odesláno 22. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2006 jo pošli mi na mail kdyžtak nějaký foto-na velikosti nezalezi(metal@centrum.cz) a co se týče velikosti - velikost 10 je kolik přepočtu,třeba že má někdo nohu 45 nebo 44. V těhle věcech se nevyznám a když vyrazim kupovat boty,tak je to někdy děs,že se ty čísla lišej. Se obávám,že ta 10tka bude na mě veliká.
Návštěvník Odesláno 30. září 2006 Nahlásit Odesláno 30. září 2006 rollerblade je dobra znacka dneska je koupis i nove relat levne urcite neprohloupis a urcite chranice predlokti to je nutnost prilba a ty ostatni taky ale to je na kazdem, ten kdo vi tak nosi i to pred barakem :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se