volfda Odesláno 28. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 (upraveno) Hele víš co, tak ty hodinky vůbec nenos, abys je nepoškrábal. Nebo si kup kryt na Rolexy a na Seika černý a průhledný. A nejlepší pro tebe bude asi tohle: Díky, hned ho jdu pořídit, kolik je zjistim i na mobilu... Původně jsem chtěl jen usměrnit v tom, abych je hned neleštil, což se povedlo, zároveň se mi povedlo udělat ze sebe , což je moje skutečná fazona Kdybych mel hodinky jako ty (mimochodem na kolik te vysly?) tak by me sebemensi skrabance taky stvaly...nastesti mam obycejne Casio EF-128D-1A Edifice,ktere maji pouzdro z brousene nerezove oceli.Casem na nich neco bude urcite taky videt,ted je povrch matny a trochu se asi osoupe ale moc me to mrzet nebude... Co se týče mých Milgaussů, veškeré info o pořízení je zde na foru. Klikni v mém podpisu na Rolex Milgauss PS. omlouvám se za fotky těch Rolád, v nejbližší době nějaké dodám do foto galerie... Upraveno 28. března 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Dobry reseni je poridit si nejaky silny zdroj svetla a casto ho pozorovat, napr. LED baterku. Hledat slunecni skvrny taky neni spatny, zkoumani jak funguje kopirka, nebo se kamaradit se svarecema lze tez doporucit. Je to rozhodne lepsi nez lestici rucniky apod. Vysledek je pak vetsinou uz trvaly, nebo silne dlouhodoby - krasne hodinky bez skrabanecku a klid v dusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 28. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Děkuji vám všem za uklidnění, doporučení a usazení mé škrábancové úchylky s vtipem na zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se