baro Odesláno 30. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2010 V BA toho na vyber vela nie je. Z vlastnej skusenosti mozem odporucit hodinara, ktory sidli oproti dvom levom. Mal som tam na servis stare Glashutte, ktore meskali 20 minut za hodinu. Opravil a velmi slusne naladil + vycistenie + vymena prasknuteho sklicka za 30 eciek. Spokojnost. Navstivil som pred nim asi 3 inych, vsade ma poslali s mech. hodinkami prec. Baro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baro Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 V BA toho na vyber vela nie je. Z vlastnej skusenosti mozem odporucit hodinara, ktory sidli oproti dvom levom. Mal som tam na servis stare Glashutte, ktore meskali 20 minut za hodinu. Opravil a velmi slusne naladil + vycistenie + vymena prasknuteho sklicka za 30 eciek. Spokojnost. Navstivil som pred nim asi 3 inych, vsade ma poslali s mech. hodinkami prec. Baro. Omylom som založil nové téma. Prosím o presunutie do "hodinar BA". Ďakujem. Baro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 V BA toho na vyber vela nie je. Z vlastnej skusenosti mozem odporucit hodinara, ktory sidli oproti dvom levom. Mal som tam na servis stare Glashutte, ktore meskali 20 minut za hodinu. Opravil a velmi slusne naladil + vycistenie + vymena prasknuteho sklicka za 30 eciek. Spokojnost. Navstivil som pred nim asi 3 inych, vsade ma poslali s mech. hodinkami prec. Baro. Super! Práve takúto informáciu som potreboval. Zanesiem im hneď pacienta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 V BA toho na vyber vela nie je. Z vlastnej skusenosti mozem odporucit hodinara, ktory sidli oproti dvom levom. Mal som tam na servis stare Glashutte, ktore meskali 20 minut za hodinu. Opravil a velmi slusne naladil + vycistenie + vymena prasknuteho sklicka za 30 eciek. Spokojnost. Navstivil som pred nim asi 3 inych, vsade ma poslali s mech. hodinkami prec. Baro. Tak to by ma zaujimalo, co je to slusne nastavenie, lebo ja som bol dost sklamany. -16s za 24h ETA Valjoux 7750 za slusne nastavenie nepovazujem. Teraz mam u neho dalsie hodinky uz viac ako mesiac, mal som dostat telefonicke info o predpokladanej cene a termine opravy. Stale nic. Na jednych vintage hodinkach mi poskodili remienok pri jeho vymene. Ak ma niekto jednu zlu skusenost, moze ist o nahodu, ale v mojom pripade je toho akosi privela, takze asi skusim ten Aupark, alebo Stare hodiny. Kazdopadne hodinary tu stoja za . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Tak to by ma zaujimalo, co je to slusne nastavenie, lebo ja som bol dost sklamany. -16s za 24h ETA Valjoux 7750 za slusne nastavenie nepovazujem. Teraz mam u neho dalsie hodinky uz viac ako mesiac, mal som dostat telefonicke info o predpokladanej cene a termine opravy. Stale nic. Na jednych vintage hodinkach mi poskodili remienok pri jeho vymene. Ak ma niekto jednu zlu skusenost, moze ist o nahodu, ale v mojom pripade je toho akosi privela, takze asi skusim ten Aupark, alebo Stare hodiny. Kazdopadne hodinary tu stoja za . Hmm. A ako to vyriešiť? Nie je nejaký dobrý hodinár vo Viedni? Keď už chodím do Viedne do servisu s foťákmi tak asi začnem aj s hodinkami. Sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Tak to by ma zaujimalo, co je to slusne nastavenie, lebo ja som bol dost sklamany. -16s za 24h ETA Valjoux 7750 za slusne nastavenie nepovazujem. Teraz mam u neho dalsie hodinky uz viac ako mesiac, mal som dostat telefonicke info o predpokladanej cene a termine opravy. Stale nic. Na jednych vintage hodinkach mi poskodili remienok pri jeho vymene. Ak ma niekto jednu zlu skusenost, moze ist o nahodu, ale v mojom pripade je toho akosi privela, takze asi skusim ten Aupark, alebo Stare hodiny. Kazdopadne hodinary tu stoja za . Tak som sa v hodinarstve pri dvoch levoch pripomenul a oni okamzite priznali, ze na mna zabudli . Ospravedlnili sa a oznamili mi, ze hodinky uz mam viac ako 2 tyzdne hotove. Zatial to vypada, ze hodinar svoju pracu odviedol dobre, uvidim aka bude denna odchylka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se