Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějaký čas už je sice mám, ale až dnes jsem je nafotil ( tedy fotit vůbec neumím, takže jsem je v rychlosti blýsknul na parapetu, snaha o foto luminiscence nevyšla ani náhodou).

Jsou to mé druhé hodinky od vstupu na fórum. První byly Seika a pak přišlo dlouhých 12 měsíců přemýšlení a vybírání co dál. V hledáčku byly např. Archimede, Hamilton, Stowa... až jsem se rozhodl, že budu šetřit na Stowy. Pak se ovšem objevila skvělá nabídka zde na fóru právě na tyto Hamiltony a bylo hotovo. Myšlenka na Stowy mě neopustila, ale teď bude čekání příjemnější.

Hodinky skvěle sedí, průměr 40mm je pro mě ideální, lehce se zrychlují (což je mi jedno), skvělá je komplikace velkého ukazatele dne v týdnu a díky svému univerzálnímu vzhledu se hodí celkem ke všemu. Navíc jsem díky nim objevil kouzlo antireflexu, průhledu a hackingu :D

Ještě musím vymyslet co k nim za nový řemen (mám ještě DiModell Polo) a bude.

Tímto chci poděkovat členovi foxik28 za prodej a skvělé jednání a taky spidererovi, který je měl v rezervaci přede mnou, že je nevzal ;)

post-5318-1270147066.jpg

post-5318-1270147074.jpg

post-5318-1270147082.jpg

post-5318-1270147087.jpg

post-5318-1270147093.jpg

post-5318-1270147098.jpg

post-5318-1270147103.jpg

Odesláno
jednou jsem je skoro koupil... uprimne ti je zavidim... :D

a kdybys je chtel jeste trochu nafotit... moc rad bych ti s tim pomohl... :)

Kibi, díky za nabídku, přijímám ;) můžem se domluvit přes SZ

Odesláno

Tohle byly moje první automaty, pak jsem je bohužel dal bráchovi a teď se mi po nich stýská.. Zpracování se mi zdálo super, příjde mi že u těhlech levnějších modelů má Hamilton poměr cena/výkon stejně dobrej jako Seiko. Gratulace..

Odesláno

Micey: zpracování, potažmo poměr cena/výkon, mě hodně mile překvapilo. Na tuto cenovou kategorii je to super, např. číselník, pouzdro, vygravírované logo na rotoru...samozřejmě nic extra, ale za ty prachy potěší :)

Trňák: tuším, že jsem už 4. majitel tady na Chronomagu. Vzhledem k tomuto faktu, mě jejich stav mile překvapil ;) U mě se teď ale nějakou dobu zdrží.

Odesláno (upraveno)

Antireflexu ? Já žil v představě, že Hamilton AR nepoužívá, pro mě to bylo vždycky velký mínus, jsem překvapenej, že je zrovna na jednom ze základních modelů :), ale hodinky jsou to moc hezký

Kibi :D, asi si úplně nedovedu 40mm na tvý ruce představit :D, možná jako prstýnek ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno
Antireflexu ? Já žil v představě, že Hamilton AR nepoužívá, pro mě to bylo vždycky velký mínus, jsem překvapenej, že je zrovna na jednom ze základních modelů :), ale hodinky jsou to moc hezký

Pro mě je velký plus, že zrovna na těchto antireflex je :D

Čím déle je mám, tím víc mě baví. Kupoval jsem je, abych měl něco jiného než potápky, než našetřím na Stowy, ale asi u mě zůstanou mnohem déle.

V reálu jsou lepší než na fotkách, jsou totiž celkem nízké, takže perfektně sedí na ruce.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Gratulace, fakt pěkné hodinky. Taky jsem si je zkoušel... velikost je super a leštěné pouzdro dodává punc elegance. Ale AR je poměrně slabší, ne? Pamatuji si, že to mě na nich štvalo.

Odesláno
Gratulace, fakt pěkné hodinky. Taky jsem si je zkoušel... velikost je super a leštěné pouzdro dodává punc elegance. Ale AR je poměrně slabší, ne? Pamatuji si, že to mě na nich štvalo.

Díky!

Tak antireflex tě na nich asi úplně neomámí, to je fakt, já jsem ale rád, že tam vůbec je :)

Velikost je na mojí malou ruku úplně ideální. Leštěná je jen luneta, ale souhlasím, že elegantní vzhled jim to dodává, jsou díky tomu dost univerzální.

• po měsících...
Odesláno

gratuluji!!! musíme se někdy sejít abych ti je pořádně omrknul, šéfe můj bývalý...

To není vůbec špatný nápad, Míro ;)

Ty naše hodinářský debaty mi v práci fakt chybí :)

A díky!

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem je konečně donesl ke Kibimu a tady je malá ukázka, co z toho vzniklo, super fotky.

Zbytek najdete víte kde :)

Ještě jednou díky!

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Hamiltony mám rád :) Tyhle jsem chtěl (hodinky doktora House), ale nakonec mám své srdcovky :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28540-hamilton-jazzmaster-chrono/page__p__414804__hl__jazzmaster__fromsearch__1#entry414804

Ten nejmenší subciferník je vteřinovka?

Jestli ano, je to asi jediné, co by mi kazilo dojem, možná ještě datumovka na čtyřce. Jinak jsou to skutečně krásný hodinky, Hamilton oblekovky umí, pokud je neskazí občas nějakým hloupým detailem, tak výsledek většinou stojí za to.

Nedivím se, že jsou to pro tebe srdcovky. :thumbsup_anim:

Odesláno

Paradne fotky krasnych hodiniek,Hamiltony mam najbližšie v hladačiku uvidime čo sa poštasti.. :speak_cool:

Díky, fotky jsou Kibiho dílo, ty moje stojí za .....

Do Hamiltonů určitě běž a nezapomeň se pak pochlubit :)

Odesláno

Tak jsem je konečně donesl ke Kibimu a tady je malá ukázka, co z toho vzniklo, super fotky.

Zbytek najdete víte kde :)

Ještě jednou díky!

Hodinky jsou úžasný a Kibi UMÍ!!!

Odesláno

Vzhledem k tomu, že mě koupě nových hodinek ještě dlouhou dobu nečeká, rozhodl jsem si udělat radost alespoň novým řemenem.

Chtěl jsem něco výrazného a co by se hodilo na běžné nošení. Objednal jsem u Kubsona Di-Modell Ikarus, což je řemen na pilotky, ale výsledek se mi líbí. A řemen je perfektní, zpracování je u Di-Modellů vždycky výborné, ale oproti ostatním řemenům, co mám, se mi u tohoto líbí, že je masivnější, s větší sponou a nezužuje se. Myslím, že těm hodinkám fakt sluší.

Foto jako vždy mizerné :(

post-5318-068719000 1286973264.jpg

post-5318-024871400 1286973336.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...