Přejít na obsah

Hodinky pro lékaře

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Nechtěl bys k těm samotným fotkám uvést alespoň zdroj, odkud je máš? Nebo třeba nějakou základní informaci, specifikaci, cenu.

Samotné obrázky mají téměř nulovou vypovídací hodnotu. :(

Návštěvník admira
Odesláno (upraveno)
  Kamil napsal:
Nechtěl bys k těm samotným fotkám uvést alespoň zdroj, odkud je máš? Nebo třeba nějakou základní informaci, specifikaci, cenu.

Samotné obrázky mají téměř nulovou vypovídací hodnotu.:(

Zdroj je primo z firemnich stranek. Pokud si kliknes na obrazek, primo se tam dostanes; myslim, ze jednoduseji uz to snad nejde. A tam si najdes vsechny informace, ktere potrebujes.

Upraveno uživatelem admira
Návštěvník Kamil
Odesláno
  admira napsal:
Zdroj je primo z firemnich stranek. Pokud si kliknes na obrazek, primo se tam dostanes; myslim, ze jednoduseji uz to snad nejde. A tom si najdes vsechny informace, ktere potrebujes.

Tak to je OK, nějak jsem si té možnosti nevšiml.

Návštěvník admira
Odesláno

Vsiml jsem si, ze tu takovy ucelenejsi sourhn neni, tak tu dam vsechny modely o kterych vim a doufam, ze to mnozi rozsiri.

Návštěvník admira
Odesláno
medicus_silver_p.jpg

pulsometer.png 10023CModern.jpg

Picture_484_21.jpg

rlt34.JPG

B138_Aristo_doctors_3.JPG

20071203.150111_ball_watch_trainmaster_doctors_%20chronograph_250x465.jpg fullsize1.jpg

1.jpg

img55326462.jpg

Kamil napsal:
Tak já začnu s Primkama.

Tak tyto Primky jsou moje nejoblibenejsi!
Návštěvník admira
Odesláno

Dam to tu trochu na preskacku...

11_Sportster%2046%20saguaro%20141.jpg

Pulsometer%20GA106%20Swatch.JPG

3407.jpg P557BVD-a1-Puls.jpg

598346_090313110209_AT1150-31E-1.jpg

bb06291beeb2111103c6e4298074d9ea.jpgba03d09d166d34fdae294ce033bb1ac0.jpg

paracelsus.jpg

Q1862640.jpg

d5091896l.jpg

Odesláno

Môj otec bol lekár. Raz som mu niečo podobné kúpil. Nenosil ich. Nepáčili sa mu. Pulz meral bez hodiniek (aj teplotu) priložil ruku, chvíľu podržal a povedal presný výsledok. Keď som sa ho pýtal ako to robí, zasmial sa a povedal, že keď to budem robiť 40 rokov tak mi to tiež pôjde bez hodiniek a bez teplomeru... :-)

Odesláno

A vysvetlite mi nekdo jak to ma fungovat? To jako dam ruku na a. radialis nebo carotidu, pustim stopky, odpocitam 15 nebo 30 tepu, a podle momentalni hodnoty na ciferniku vim tep?

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty jednotlačítkové zlaté Ball jsou perfektní.

Franck Muller jsou taky krásné, ale ty nápisy - split second chronographe a bůh ví co, jsou tam zbytečné a kazí je :(

Pateky, Vacherony a ty Omegy s co-axialem - limitka Museum collection, jedny by snad měly mít i v Praze - jsou samozřejmě naprosto bezchybné!

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...