Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Nechtěl bys k těm samotným fotkám uvést alespoň zdroj, odkud je máš? Nebo třeba nějakou základní informaci, specifikaci, cenu. Samotné obrázky mají téměř nulovou vypovídací hodnotu.
Návštěvník admira Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Kamil napsal: Nechtěl bys k těm samotným fotkám uvést alespoň zdroj, odkud je máš? Nebo třeba nějakou základní informaci, specifikaci, cenu. Samotné obrázky mají téměř nulovou vypovídací hodnotu. Zdroj je primo z firemnich stranek. Pokud si kliknes na obrazek, primo se tam dostanes; myslim, ze jednoduseji uz to snad nejde. A tam si najdes vsechny informace, ktere potrebujes. Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem admira
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 admira napsal: Zdroj je primo z firemnich stranek. Pokud si kliknes na obrazek, primo se tam dostanes; myslim, ze jednoduseji uz to snad nejde. A tom si najdes vsechny informace, ktere potrebujes. Tak to je OK, nějak jsem si té možnosti nevšiml.
Návštěvník admira Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Vsiml jsem si, ze tu takovy ucelenejsi sourhn neni, tak tu dam vsechny modely o kterych vim a doufam, ze to mnozi rozsiri.
Návštěvník admira Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Kamil napsal: Tak já začnu s Primkama. Tak tyto Primky jsou moje nejoblibenejsi!
Návštěvník admira Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2010 Dam to tu trochu na preskacku...
Návštěvník admira Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 (upraveno) Upraveno 6. dubna 2010 uživatelem admira
Seamaster Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Omega delala od zacatku Speedmaster Professional se 4 typy lunet a jedna z nich byla pulzometricka. Foto z internetu.
PM68 Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Môj otec bol lekár. Raz som mu niečo podobné kúpil. Nenosil ich. Nepáčili sa mu. Pulz meral bez hodiniek (aj teplotu) priložil ruku, chvíľu podržal a povedal presný výsledok. Keď som sa ho pýtal ako to robí, zasmial sa a povedal, že keď to budem robiť 40 rokov tak mi to tiež pôjde bez hodiniek a bez teplomeru... :-)
Arthur N. Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Kamil napsal: Tak já začnu s Primkama. tyto jsem koupil od Karlose pro mou drahou polovičku k zachraňování pacientů http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=aeskulap 1
D_o_S Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 A vysvetlite mi nekdo jak to ma fungovat? To jako dam ruku na a. radialis nebo carotidu, pustim stopky, odpocitam 15 nebo 30 tepu, a podle momentalni hodnoty na ciferniku vim tep?
Návštěvník Tada Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Ty jednotlačítkové zlaté Ball jsou perfektní. Franck Muller jsou taky krásné, ale ty nápisy - split second chronographe a bůh ví co, jsou tam zbytečné a kazí je Pateky, Vacherony a ty Omegy s co-axialem - limitka Museum collection, jedny by snad měly mít i v Praze - jsou samozřejmě naprosto bezchybné!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se