Red Dwarf Odesláno 8. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2010 Rád bych si pořídil hodinky Perseo mecanique (ETA 2804) a jediný mnou nalezený kontakt je stránka http://nuke.perseo.cc/ . Máte s nimi někdo nějakou praktickou zkušenost? Nebo víte o nějakém eshopu či jiném způsobu pořízení těchto hodinek? Přemýšlel jsem i o hodinkách Davosa a psal jsem na dva prodejce v Německu uvedené na oficiálním webu davosa.ch, ale ani jeden se neobtěžoval odpovědět...
Red Dwarf Odesláno 9. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2010 Po několika e-mailech s Itálií mám ještě jeden problém. Před posláním hodinek po mě chtějí "codice fiscale", tedy jakousi obdobu DIČa. Protože údajně podle nové EU direktivy se, pokud se budeme bavit o oficiálním způsobu, musím registrovat jako plátce DPH v ČR a odvést z nákupu hodinek daň. Což je podle mě ultrablbost, ale prý je to tak. Setkali jste se už někdy s něčím takovým při nákupu přes net? Jak to řešíte? Díky předem za jakoukoliv pomoc.
henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Ahoj codici fiscale je obdoba rodneho cisla a pokial by si bol v IT a chcel pracovat tak ako clenovi Eu ti ho vydaju na pockanie a zadarmo. myslim ze Codici fiscale nebude mat nic spolocne s danou ale v IT potrebujes codici na vsetko aj ked si chces kupit sim kartu skratka je to ako identifikacny znak ako som uz spomenul robne cislo. pozriem ci najdem niekde to moje a mozes ho pouzit
henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 No tak tu si to mozes urobit aj sam jednoducho vyplnis : http://www.codicefiscale.com/Cidice_Fiscale.bmp
jankoxxx Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 talianske uctovnictvo je jeden velky bordel umocnovany ich pristupom k praci....
henry3333 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2010 Janko absolutny suhlas v taliansku je bordel vsade to sa neda ked 99% obyvatelstva sa sprava ako cigani (bez urazky)! klidne si mozte CF urobit na nete nikto nikdy to nebude kontrolovat ! a mozte objednat
Red Dwarf Odesláno 30. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Nakonec jsem skončil u hodinek Davosa...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.