Přejít na obsah

Zkušenosti s eshopem

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych si pořídil hodinky Perseo mecanique (ETA 2804) a jediný mnou nalezený kontakt je stránka http://nuke.perseo.cc/ . Máte s nimi někdo nějakou praktickou zkušenost? Nebo víte o nějakém eshopu či jiném způsobu pořízení těchto hodinek?

Přemýšlel jsem i o hodinkách Davosa a psal jsem na dva prodejce v Německu uvedené na oficiálním webu davosa.ch, ale ani jeden se neobtěžoval odpovědět...

Odesláno

Po několika e-mailech s Itálií mám ještě jeden problém. Před posláním hodinek po mě chtějí "codice fiscale", tedy jakousi obdobu DIČa. Protože údajně podle nové EU direktivy se, pokud se budeme bavit o oficiálním způsobu, musím registrovat jako plátce DPH v ČR a odvést z nákupu hodinek daň. Což je podle mě ultrablbost, ale prý je to tak.

Setkali jste se už někdy s něčím takovým při nákupu přes net? Jak to řešíte? Díky předem za jakoukoliv pomoc.

Odesláno

Ahoj

codici fiscale je obdoba rodneho cisla a pokial by si bol v IT a chcel pracovat tak ako clenovi Eu ti ho vydaju na pockanie a zadarmo. myslim ze Codici fiscale nebude mat nic spolocne s danou ale v IT potrebujes codici na vsetko aj ked si chces kupit sim kartu skratka je to ako identifikacny znak ako som uz spomenul robne cislo.

pozriem ci najdem niekde to moje a mozes ho pouzit ;)

Odesláno

Janko absolutny suhlas ;) v taliansku je bordel vsade to sa neda ked 99% obyvatelstva sa sprava ako cigani (bez urazky)!

klidne si mozte CF urobit na nete nikto nikdy to nebude kontrolovat ! a mozte objednat ;)

• Po letech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...